Το βίντεο του Δήμου Κοζάνης για το στόχο να γίνει η Κοζάνη μία από τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ευρώπης έως το 2030

28 Μαρτίου 2022
13:16

 

Το βίντεο του Δήμου Κοζάνης για το στόχο να γίνει η Κοζάνη μία από τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ευρώπης έως το 2030.

6 σχόλια

  • ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΣΗΣ
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ
    ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

    ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΚΑΘΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ
    ΜΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙΑ , ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ Μ ΕΚΑΦΕ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

    ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ !!!

  • ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΗΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΜΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ

  • Οι άνθρωποι ζουν στον δικο τους κόσμο. Η Κοζάνη σε δέκα χρόνια πραγματικα θα είναι αγνώριστη. Οι κατοικοι θα φευγουν κακην κακως για αλλες πολιτειες κι αυτοι που θα μείνουν θα ζουν με τις αναμνησεις απο το παρελθον. Στα ινία της πόλης στην χειρότερη της στιγμή βρέθηκαν οι χειρότεροι άνθρωποι. Το μόνο που μπορούν να κανουν είναι να σιωπησουν για να μην προκαλούν. Για να περάσει ο χρονος και να παραδώσουν στους επομενους ερείπια.

  • Πολύ καλό βίντεο προσέγγισης μελλοντικών Βρετανών συνταξιούχων να έρθουν να μείνουν στην πόλη μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.