kozan.gr: Σημερινή (28/3) δήλωση του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Αυτό που κάνουμε με τη γέφυρα είναι ένα μεγάλο έγκλημα – “Δηλητηριάζουμε” τη γέφυρα με το φανάρι – Ουδέν αυτοκίνητο πλέον σταματά στο κόκκινο” (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2022
17:09

 

Σημερινή (28/3) δήλωση του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων: “Αυτό που κάνουμε με τη γέφυρα είναι ένα μεγάλο έγκλημα. “Δηλητηριάζουμε” τη γέφυρα με το φανάρι. Ουδέν αυτοκίνητο πλέον σταματά στο κόκκινο”.

19 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος Σερβίων δηλώνει :
    1 για αυτόν η Γέφυρα δεν έχει κανένα πρόβλημα
    2 Η γέφυρα δέχεται μεγαλύτερες καταπονήσεις τώρα που περνάν λιγότερα συγκριτικά αυτοκίνητα-φορτηγά από το να ήταν ελεύθερη η μετακίνηση

  • Σε τι εξυπηρετεί το να μαζεύεις τα αυτοκίνητα ουρά στο φανάρι και να περνάνε όλα μαζί πολλές φορές είναι πάνω από 100 και νταλίκες ευρώ σε μία ετοιμόρροπη γέφυρα ας μας εξηγήσει ένας ειδικός εγώ το βλέπω παράλογο τρελό τελείως

  • Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μαζεύουμε τα αυτοκίνητα ουρά στο φανάρι και τα φορτηγά και το αφήνουμε να περνάμε όλα μαζίαυτό έχει λιγότερο βάρος και από τη μία μεριά μόνο. ποιος είναι υπεύθυνος που μπορεί να μας το εξηγήσει

  • Χρονομετρημενο το κόκκινο διαρκεί 13 λεπτά… Άρα ανά 13 λεπτά διέρχονται εκατέρωθεν δεκάδες συσσωρευμενα οχήματα… Πως ακριβώς βοηθάει αυτό στην ελαχιστοποίηση της καταπόνησης;; Χωρίς το φανάρι ο ίδιος αριθμός οχημάτων θα διέρχονται ετεροχρονισμενα και όχι σαν σε παρέλαση

    • Το πρόβλημα δεν είναι το βάρος από τα διερχομενα οχήματα αλλά η καταπόνηση που θα δημιουργηθεί στις άκρες της γέφυρας (σε συγκεκριμένα σημεία) από την μετωπική τους συνάντηση.
      Για αυτό επιλέχθηκε αυτή η λύση με τον σηματοδότη.

  • Καντε μια καινουργια γεφυρα και αφηστε τα ημίμετρα. Πρεπει να γινει ενα κακο για να ξυπνησετε απο τον λήθαργο. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ

  • Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ EVER ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

  • Μάλλον θέλει γυαλιά ο Δήμαρχος γι’ αυτό ή λέει ψέματα: “Ουδέν αυτοκίνητο πλέον σταματά στο κόκκινο”. Λίγη προσοχή στο τι λέει.

  • Το φανάρι συγκεντρώνει μεγάλο όγκο οχημάτων με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το βάρος την γέφυρα,σωστά τα λέει ο Δήμαρχος δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός να το καταλάβεις και τέλος να μας φυλάει ο θεός μην γίνει το ατύχημα!

  • Έχει ένα σωρό διευθυντές μηχανικούς.
    Ο Κασαπιδης δεν φταίει καθόλου. Το φταίξιμο είναι των υπηρεσιών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.