kozan.gr: Ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου παρουσίασε, το βράδυ της Δευτέρας 28/3, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το συλλογικό τόμο που επιμελήθηκε ο ίδιος με θέμα «Τα Κοινά της Παιδείας. Σκέψεις για το παρελθόν και το μέλλον του κυβερνητικού εγχειρήματος της Αριστεράς» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Μαρτίου 2022
21:25

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου παρουσίασε, το βράδυ της Δευτέρας 28/3, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το συλλογικό τόμο που επιμελήθηκε ο ίδιος με θέμα «Τα Κοινά της Παιδείας. Σκέψεις για το παρελθόν και το μέλλον του κυβερνητικού εγχειρήματος της Αριστεράς».

33 σχόλια

  • Ο ανθρωπος αυτος μεσα σε μια νυχτα μπας και παρει ο τσιριζα μια ψηφο παραπανω μετετρεψε τα ΤΕΙ σε ΑΕΙ!!! Ουτε στην μπουρκινα φασο δεν γινονται αυτα!!! Ευτυχως δεν προκειται να ξανακυβερνησουν ποτε!!!

      • Το ακουσαμε και αυτο τα τει ειναι αει απο ιδρυσεως τους,και μετα απορουμε πως ενας μαθητης εγραψε 3 και περασε μαθηματικο σαμου!!! Συριζαιοικοι εκπαιδευση,θεε μου ευτυχως σωθηκαμε απο αυτους μια και καλη!!!

  • Αυτός δεν μπορεί να μιλά για εγχείρημα της Αριστεράς. Μόνο για εγχείρηση που της προκάλεσε θάνατο. Δεν πήγε σπίτι του; Ποιος νομίζει ότι είναι; Αηδία….

  • Δέκα μετρημένοι νοματαίοι . Οι Πρέσπες και τα ψέματα δεν ξεχνιούνται σύντροφοι και για να προλάβω μερικούς, μόνο δεξιός δεν είμαι.

    • Περισσοτερα ψεματα απο οσα εχει πει η ”αγια” οικογενεια που εχεις τωρα δεν στα εχει πει ποτε καμια αλλη κυβερνηση ουτε καν της ΝΔ του Καραμανλη η ακομα και του Σαμαρα. Φαντασου για ποσο κωτσους σας εχει πιασει το μεγαλο αυτο σοι.

      Οσον αφορα για τις Πρεσπες αμα μαθεις πρωτα εσυ τι ελεγε η συμφωνια πες το μας και σε μας μετα
      γιατι η καραμελιτσα αυτη που πιπιλατε ολα τα κρυφονουδουλικα που λετε εγω δεν τον ψηφισα τον Κουλη εγω δεν ειμαι δεξιος κλπ… αυτα τα πιστευουμε τοσο πολυ οσο οτι ο ηλιος ανατελει απ την δυση ενα πραγμα.

      • Ποιά “συμφωνία”; Τα σκόπια συμμετέχουν σε διεθνείς αθλητικούς αγώνες με το όνομα “Μακεδονία” σκέτο!!!

      • Σύμφωνία με απειλές, εκβιασμούς, μεταγραφές βουλευτών, τάξιμο θέσεων δεν χρειάζεται καν διάβασμα, είναι σίγουρα επωφελείς για την Ελλάδα. Εσύ φωστήρα μου τι λες;

  • ενας άξιος άνθρωπος και πολιτικός με σπάνιο ήθος. Ελυσε προβλήματα της Παιδείας που 40 Χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κορόιδευαν

    • Οντως τα ελυσε,γραφεις σε μια κολα χαρτι το ονομα σου στις εξετασεις και περνας πολυτεχνειο!!! Ηταν οι συριζανελ η πιο επικινδυνη κυβερνηση της μεταπολιτευσης!!!

  • H τύχη, ο κλήρος και το ποτό τα σαββατόβραδα φαίνεται πως αποτελούν τον πολιτικό, ιδεολογικό και… επιστημονικό προσανατολισμό του. Ο σημαιοφόρος στις μαθητικές παρελάσεις να προκύπτει από κλήρωση. Και η δήλωση Γαβρόγλου
    «Αυτές οι εξετάσεις τυραννάνε τα 18χρονα, Β’ και Γ’ λυκείου ,που δεν μπορούν να πάνε για ένα ποτό το Σάββατο το βράδυ, δεν μπορούν να ερωτευτούν όταν είναι στην τρίτη λυκείου»!….

  • Εσύ μην χάσεις και δεν υποστηρίξεις τον νταουλιέρη. Το τίτλο του μεγαλύτερου ψεύτη όλων των εποχών τον έχει και αυτό δεν αλλάζει, μόνο εσύ δεν το βλέπεις. Κατηγόρησε τους άλλους για άλλα. Όσον αφορά την συμφωνία πες μας εσύ που είσαι και διαβαστερός και υπερπατριώτης-Ζαίος τι καλό έχει αυτή η συμφωνία, για την χώρα μας εννοείτε.

    • Οπως εσυ υποστηριζεις τον τριημερακια σου με τα πλαστα ποθεν εσχες ετσι εχω δικαιωμα κι εγω να διαφωνω με τον καταστροφεα σου και να στηριζω τον … οποιο νταουλιερη λες εσυ. Στις δημοκρατιες ετσι ειναι αυτα τα πραγματα
      αλλο που εκει στη κλεφτοδεξια σας εχουν μαθει πως δεν πρεπει να ακουγεται ποτε η αλλη αποψη και με λιγο η πολυ χαρτζηλικι να τα κανουμε ολα κτημα μας για να φαινομαστε παντου δυνατοι.

      Στο δια ταυτα τωρα… οχι εσυ θελω να μου πεις τι ακριβως αλλαξε στη ζωη σου απ το 2018 που υπεγραφει η συμφωνια απο τοτε μεχρι σημερα περασαν 4 χρονια περιπου και ωριοσασταν ολοι οι δεξιοι ακραιοι και κρυφοι.. οτι αν υπογραφει θα πεινασουμε θα καταστραφουμε θα χασουμε την ιστορια μας και και και και…ενα καρο. Ετσι δεν λεγατε τοτε στις πλατειες με τις περικεφαλαιες και τα αλογα καποιοι? Η μηπως κανω λαθος παλι? Πες μας λοιπον σε τι ακριβως σε επηρεασε η περιβοητη υπογραφη.
      Οταν εχω να παλεψω για την επιβιωση μου ενα παραπανω ειδικοτερα σημερα με ολα αυτα που γινονται με νοιαζει νομιζεις αν θα λεγομαι βορεια νοτια μακεδονια η Κουαλα Λουμπουρ? Αν εσυ χορταινεις με το πιατο σου γεματο με εθνικιστικες κορωνες και παχια λογακια εγω και πολλοι αλλοι λυπουμαστε αλλα θελουμε να τρωμε φαγητο κανονικο και οχι αερα κοπανιστο και να καθομαι να μισω ανθρωπους που δεν μου εφταιξαν ποτε σε τιποτα.

      • Γιωργακη οπως εκλαιγες στις εκλογες του 2019 ετσι παλι θα κλαις και στις εκλογες του 2023 και θα περιμενεις τις εκλογες του 2027 ελπιζωντας ματαια ο τσιπροκιο να ξαναγινει πρωθυπιυργος,παρτο αποφαση ο τσιπρας θα ειναι ο επομενος κοινοταρχης σουνιο και πολυ του ειναι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

        • Απαντα σε αυτα που εγραψα δεξιοτρολ της συμφορας και ασε τα συμπερασματα , δεν εισαι ουτε χουντινι ουτε μαγος για να ξερεις τι θα γινει ετσι χαχανουλη?
          Σου ανεπτυξα ενα καρο επειχηρηματα σε κατι που εγραψε ο αλλος επανω
          και αντι να απαντησεις σωστα και ομορφα , γραφεις παλι τα ιδια και τα ιδια και τσιγκλας επιτηδες
          και μετα κλαιτε εδω μεσα οτι δεν εχουμε επιπεδο και δεν μιλαμε σωστα και τα σχετικα.

      • Σ αυτές τις συμφωνίες οι επιπτώσεις και τα δυσάρεστα για μας βέβαια, έρχονται σιγά σιγά και σε βάθος χρόνου, δεν αλλάζει κάτι από τη μια μέρα στην άλλη, Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το απλό, μην σχολιάζεις διότι εκτίθεσαι.

        • Ο/Η Εσεις εχετε εκτεθει ανεπανορθωτα και ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι μη μπερδευεσαι ανεξαρτητε απ τα lidl λέει:

          4 χρονια περασαν…ποσα πρεπει να περιμενουμε 104 μηπως? Για να γινει το χατιρι των δεξιων που το παιζουν και ανεξαρτητοι δηθεν? αχαχαχαχα…ασε μας ρε μαστορα
          εχετε κανει τις κωλοτουμπες του αιωνα ακομα και σε αυτο που δηθεν υποστηριζατε το 19 για να γινετε κυβερνηση και ασχολειστε ακομα με τον Συριζα… φαντασου ποσο πολυ τον φοβαστε ακομα και που ειστε μπροστα σε δημοσκοπησεις και στα παντα.

      • Τιτανομεγιστε σε παρακαλώ μην σπαταλάς τόση ενέργεια για πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ . Τσιπρακος πρωθυπουργός ούτε στα ποιο τρέλα σου όνειρα .

        • Ο/Η Ασε την μιρλα κατα μερος και παρε θεση με επειχηρηματα αλλιως μην απαντας κουραζεις λέει:

          Τιτανομεγιστε σε παρακαλω
          απαντα σε οτι εγραψα γιατι κουραζουν αυτα που γραφεις
          το τι θα γινει ασε να το πει η καλπη στην ωρα της εκτος αν εισαι χουντινι η μαγος οποτε πες μας και τα νουμερα του τζοκερ.

          • Οι επιπτώσεις από αυτές τις συμφωνίες δεν φαίνονται άμεσα αγαπητέ μου . Εύχομαι να διαψευστούμε όλοι όσοι λέμε ότι ήταν μια κακή συμφωνία και να μην ανοίξει ποτέ θέμα Μακεδονικής μειονότητας και γλώσσας στην Ελλάδα και ακόμα χειρότερα αλλαγής συνόρων . Επίσης κανένας δεν έχει μιλήσει ότι θα πεινάσουμε ως χώρα από την συμφωνία των Πρεσπών . Μέσα στον φανατισμό σου και την λατρεία σου για το πρόσωπο του Τσίπρα συνεχώς παραληρείς και γράφεις ανακρίβειες και ύβρεις .Κλείνοντας το ότι γράφω ποτέ ξανά Τσιπρας πρωθυπουργός , δεν το αναφέρω γιατί έχω μαντικές ικανότητες αλλά γιατί είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας , συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο και δεν έχω δει να υπάρχει στροφή των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ .

  • Ξέρει πότε έρχεται την ημέρα που γεννήθηκε ο Παύλος Μελάς τον οποίο τον ειχε αφαιρέσει από το βιβλία της ιστορίας αφού πρώτα την παρέδωσε στους Σκοπιανούς

  • στο πλαίσιο τής ‘’ρεαλιστικής πωλητικής’’
    37 πανεπιστημιακά τμήματα «δημιουργήθηκαν» προεκλογικά (2019) για ψηφοθηρικούς λόγους από το ΣΥΡΙΖΑ, δίχως προηγούμενο σχεδιασμό και επαρκή τεκμηρίωση.
    Γελούν όχι μόνο οι κότες, αλλά και τα μυρμήγκια!

  • Ο τ. υπουργός α-παιδείας …

    Σταμάτησε την προετοιμασία τριετούς αγγλόφωνου τμήματος της Φιλοσοφικής Αθηνών, με αντικείμενο την αρχαία ελληνική ιστορία, λογοτεχνία και αρχαιολογία. Σε πρώτο στάδιο, το πρόγραμμα θα δεχόταν 100 Κινέζους φοιτητές, με δίδακτρα 8.000 ευρώ ετησίως. Νεότερες πληροφορίες από πανεπιστημιακές πηγές διευκρινίζουν ότι η πρωτοβουλία ήταν των Κινέζων: εκείνοι ήλθαν σε επαφή με τη Φιλοσοφική, έθεσαν το ζήτημα και το κυνήγησαν. Ο υπουργός όμως δεν άφησε το πρόγραμμα να προχωρήσει, επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο (και γιατί δεν τόκανε;).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.