kozan.gr: Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τρέχουν νέο πρόγραμμα 23.500.000€ («Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – ΑΝΑΣΑ ΙΙ») με δημόσια χρηματοδότηση να καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης έως το 100% των εξόδων της επιχείρησης το 2020 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 2.000,00 € και μέγιστο τα 7.000€ – Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας η ζωή απλά συνεχίζεται

30 Μαρτίου 2022
13:12

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τρέχουν νέο πρόγραμμα 23.500.000€ («Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – ΑΝΑΣΑ ΙΙ») με δημόσια χρηματοδότηση να καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης έως το 100% των εξόδων της επιχείρησης το 2020 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 2.000,00 € και μέγιστο τα 7.000€. Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας η ζωή απλά συνεχίζεται.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την προκήρυξη του προγράμματος

13 σχόλια

  • Στη Δυτική Μακεδονία ακόμα δεν έχουν δοθεί τα 1.800 ευρώ από το προηγούμενο πρόγραμμα στις πολύ μικρές επιχειρήσεις και η κα Ντιό μιλώντας στο WEST είπε πως η καθυστέρηση οφείλεται στο ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ!!!!!

    • Τι βιάζεσαι, μόνο δυό χρόνια πέρασαν, εδώ τα κρατάνε για να τα δώσουν προεκλογικά όλα μαζί μπας και γλιτώσουν το μαύρισμα!

  • Είδαμε και το πρώτο τη επιτυχία είχε. Άσε καλύτερα δεν χρειάζεται, οι πολλοί πάλι στην απέξω θα είμαστε οπότε ασε μην τα βλέπουμε

  • Εδώ βάλαμε κότες στους κηπακους και τρώμε μπόλικο μπόλικο τον σανό της δεξιας που παίρνει και έγκαιρα μέτρα (εδώ γελάμε!) ο τριημερακιας της κυβέρνησης της δικαιολογιας.

  • 80 εκατομμύρια εγκρίθηκαν για έργα στον Δήμο Κοζάνης με δικαιολογία την απιλιγνιτοποίηση όταν οι άλλες πόλεις της Περιφέρειας δεν πήραν τίποτε.
    Είναι απαράδεκτο.
    Ζητάτε και άλλα χρήματα για την Περιφέρεια τα οποία θα χρησιμοποιήσετε μόνο για την Κοζάνη.
    Δεν ξεχνιέται αυτό.

  • -Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω,
    μόνο κοτούλες ? και κηπάκους θα ζητάω!!!
    Τι περιμένετε…;;;; Είπαμε καλό παιδί ο Γιώργος και του κόμματος….. Τι άλλο θέλει ο λαός;;;;; Μόνο το κόμμα μας να κυβερνά και ας ερημώσει η περιοχή και ας μην έχουμε και δουλειές………
    Μόνο του κόμματος…….

  • Να διευκρινιστεί μόνο ότι τέτοιου είδους προγράμματα “μη επιστρεπτεα” τύπου επιδότηση δαπανών είναι φορολογητέα κανονικά.

  • Εδώ δεν πρόκειται να δοθεί φράγκο! Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία, η κυβέρνηση τα ξόδεψε αλλού κι οι Δυτικομακεδόνες “έμειναν με το πρόγραμμα στο χέρι”, (για να μην το πω αλλιώς και θεωρηθεί άσεμνο!)

    Ήταν να κάνουν εκλογές το Μάη και θ’ ακούγαμε το “Σταϊκούρα δώσ’ τα όλα!”, αλλά το αφήγημα πως για όλα τα δεινά της Οικουμένης φταίει ο κακός ο Ρώσος δεν περπάτησε και τώρα το ζαβό πάει ολοταχώς για 17%. Όπως κάποτε επί Φλωράκη έλεγε το ΚΚΕ, για να μπει στην 3η κατανομή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.