kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μήπως, τελικά, τα “πεντοχίλιαρα”, είναι πετσετάκια;

31 Μαρτίου 2022
14:25

Για να μην αναφωνήσουμε, όλοι μαζί, ολίγον τι, παραφρασμένο (όπως στον τίτλο), το γνωστό λαϊκό άσμα, “Ωχ αμάν, γιατί τα πεντοχίλιαρα, δεν είναι πετσετάκια” καλό θα ήταν, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης να εξηγήσει, στους πολίτες, αν πραγματικά – ρεαλιστικά πιστεύει ότι αυτή η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ εκδήλωση, που διοργανώνει την Δευτέρα 4 Απριλίου, με κόστος 4.900 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ), δεν θα είναι μία ακόμη εκδήλωση από εκείνες τις “κλασικές”, που έχουμε συνηθίσει, για το «φαίνεσθαι» κι ότι διοργανώνεται, όπως αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο, λόγω των  ραγδαίων διεθνών εξελίξεων γύρω από την ενεργειακή κρίση λόγω του πολέμου κι από την ανάγκη η Δυτική Μακεδονία να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό κόμβο υδρογόνου με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που αυτό συνεπάγεται, στο πλαίσιο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας για την αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης.  Θα του τηλεφωνούσαμε να μας εξηγήσει περισσότερα, ωστόσο επειδή τόσο ο ίδιος όσο και κάποια θεσμικά πρόσωπα από το επιτελείο του, δε φημίζονται στο να απαντούν ή να δέχονται να συναντήσουν ακόμη και Δημάρχους (όπως αποκάλυψε χθες ο Γ. Δασταμάνης), θα περιοριστούμε στο να θέσουμε τα ερωτήματα μέσω της στήλης.

Η Χύτρα

 

29 σχόλια

  • Εννοείται πως το οτι ειναι οριακά μικρότερο των 5.000 είναι περίεργο…Μηπως πανω απο 5000 περνάει απο καμία αλλη επιτροπή λέω εγω τώρα ή κατι παρόμοιο;

  • Δηλαδή θα μας χρεώσει πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ για να τον δούμε να διαβάζει για 100η φορά το παραμύθι με τον άσπρο δράκο;

  • Λοιπόν θα το πω και ας με πουν κακό.

    Θυμάστε το 2019 που ρίξατε τον μόνο πρωθυπουργό που δεν έβαλε το χέρι στο μέλι και συμμάζεψε το κράτος, ενώ έδινε και στους φτωχούς επιδόματα, αυτόν που φεύγοντας άφησε στο συρτάρι 37 δις μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια;

    Θυμάστε που διώξατε αυτόν που πούλησε την Μακεδονία, ενώ αυτοί κάνουν χειρότερα (παρακαλάνε να μπουν στην Ε.Ε)

    Θυμάστε που διώξατε αυτόν που διέλυσε τη ΔΕΗ και δεν θα βρίσκουν τα παιδιά μας δουλειά (έτσι δεν λέγατε?).

    Θυμάστε που διώξατε αυτόν που έφτιαξε εκ νέου τα νοσοκομεία και είχαν γάζες και γιατρούς και δέχονταν τους φτωχούς;

    Ε λοιπόν καλά να πάθετε, τέτοιους ψηφίζετε
    Υ.Γ. Όταν έχω χρόνο παίρνω τηλέφωνο φίλους νέο δημοκράτες και ρωτάω πόσο τους ήρθε το ρεύμα.

      • Φανατισμο εχετε εσεις οι νουδουληδες
        που ακριβως επειδη χασατε την εξουσια για 4 χρονια τοτε..σας κακοφανηκε και λεγατε ολα αυτα που εγραψε ο φιλος επανω στο αρχικο του σχολιο και ακομα περισσοτερα.

        Και παρολα αυτα ο λαος σας ξανακανε κυβερνηση για να βλεπει τι? Να τον απολυεται να τον βαζετε να πληρωνει λογαριασμους στο θεο , να του λετε ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ καθε τοσο οτι εσυ φταις για το οτιδηποτε εμεις τα κανουμε ολα σωστα
        και η κοροιδια να πηγαινει συννεφο.
        Και εχεις το θρασσος να λες οτι ειμαστε και φανατικοι γιατι μπουχτισαμε ειδικα τα τελευταια 3 χρονια το δουλεμα της κλεφτοδεξιας. Οχι θα βαραμε παλαμακια στα μπαλκονια στους δεξιουληδες που μας ισοπεδωνουν την ζωη για να ευχαριστιεστε εσεις.

  • Μια ανάλυση της δαπάνης μπορεί να ζητήσει επίσημα το kozan.gr δημόσια; Η να απαιτήσει να αναρτηθεί η δαπάνη με τα τιμολόγια της.

  • Τελικώς, χωρίς να έχετε πλήρη ενημέρωση (όπως δηλώσατε-βάζετε και τον κυρ. Δασταμανη για δικαιολογία)…. γράφετε κάτι για να προσκαλέσετε..

  • Οι περισσοτεροι στα σχολια επιβεβαιωνετε αυτο μου μου ελεγε ενας φιλος μου. Γιατι να ασχοληθει ενας αξιος και πετυχημενος επαγγελματιας με την πολιτικη, οταν στην ελευθερη αγορα θα μπορει να μεγαλουργησει, να μαζεψει αρκετα χρηματα και αποκτησει με το σπαθι του κυρος με σεβασμο, χωρις να χρειαζετε να χλευαζετε, να λοιδωρητε, να βρίζετε απο αυτους που ενω στην αρχη τον στηριζαν εν συνεχεια επειδη δεν τους εκανε το χατηρι τον στηνουν στον τοιχο

    • Ασε ρε φιλε που σχολιαζουμε γιατι δεν μας εκανε χατηρι,ο ανθρωπος ειναι λιγος και λυπαμαι που τον ψηφισα,αλλη φορα δεν εχει,σπιτι του και ας παει στον ιδιωτικο τομεα αν μπορει να οικονομησει και να μεγαλουργησε.

    • μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι στους ελεύθερους επαγγελματίες.. ξύπνα ψεκ…

  • Να τον βγάλετε πάλι από την πρώτη Κυριακή. Απίστευτη επιτυχία. Σε όλα του. Ο άνθρωπος παίζει μπάλα μόνος του και βάζει αυτογκόλ. Στη ΝΔ τον πήραν χαμπάρι από νωρίς. Εσείς εδώ οι χωριάτες ακόμη τον περιμένετε να ανθίσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.