kozan.gr: Γεμάτο από κόσμο το Κοβεντάρειο στην Κοζάνη στην εκδήλωση για την Παιδεία που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Κοζάνης της ΝΔ, με ομιλήτρια την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως (Βίντεο & Φωταγραφίες)

1 Απριλίου 2022
20:20

 

Γεμάτο από κόσμο το Κοβεντάρειο στην Κοζάνη στην εκδήλωση για την Παιδεία που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Κοζάνης της ΝΔ, με ομιλήτρια την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

 

 

33 σχόλια

  • Αντιπεριφερειάρχες νυν και πρώην, αντιδήμαρχοι επίσης, συνεργάτες αντι και περιφερειάρχη, γραμματείς τους, πρώην και υποψήφιοι βουλευτές.
    Μόνοι τους είναι 30 άτομα, όσοι δηλαδή έχουν κερδίσει ή κάτι να κερδίσουν,ο λαός που δεν έχει μια δεν.

      • Ησουν εκει και τους μετρησες εσυ? Ηταν 11? Μηπως εισαι κρυφοσυριζαιος? αχαχαχαχα! Ετσι ετσι ζηστε με τετοιες ανουσιες συγκρισεις και θα πατε πολυ μπροστα εκει στο κομμα της α(χ)ριστειας!

        • Ζορίζεσαι ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα , ούτε τα κομματικά στελεχοι δεν πάνε στις συγκεντρώσεις του κόμματος σας γιατί κατά βάθος ντρέπονται για αυτό που ψηφίζουν .

          • Εγω να ζοριστω δεξιογιδο η εσυ που ακους αληθειες?
            Κι αμα θες να μαθεις και την αληθεια πες κανα ευχαριστω στο Πασοκ που σας εκανε ανθρωπους γιατι εποχης Παπανδρεου (του γερου) δεν υπηρχατε καν ειδικα στα 80ς , βλεπατε τις εκδηλωσεις του Αντρεα τι κοσμο ειχε και λεγατε κατσε να ιδρυσουμε και εμεις κομματικο στρατο μπας και δειξουμε οτι υπαρχουμε και κερδισουμε το Πασοκ αχαχαχαχα! Αυτοι ειστε μια ζωη οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

            Α και που σαι? Στην Πτολεμαιδα εγγεγραμμενοι Συριζα ειναι πανω απο 1,200 ατομα στην νεολαια και οχι μονο… εσεις πανω απο 800 δεν ειστε , και οταν πεσει σε λιγο ο τριημερακιας σας ουτε 500.

      • Εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσοι ήταν στον Γιαβρογλου. Εγώ χαιρομαι γιατί πιστεύω οτι ξυπνάμε, βέβαια υπάρχουν και εξερεσεις που ακόμα κοιμουντε αλλά για αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

        • Καλά τα λες , ευτυχώς ξυπνάμε !!! Σου εύχομαι να ξυπνήσεις γρήγορα από τον ύπνο σου και να καταλάβεις ότι με τα ψέματα και με λαϊκισμούς ο κόσμος δεν πάει μπροστά .

        • Α ναι !!! Που ακριβώς βρίσκουν λεφτά οι γονείς και στέλνουν τα παιδιά τους στα κολέγια ? Αφού με τον Κούλη όπως λέτε όλοι οι ΖΑΙΟΙ δεν έχουμε να φάμε .
          Είστε για ???

          • Μπα δεν το λενε μονο οι Ζαιοι το λεει και ολη η υπολοιπη Ελλαδα που βραζει απ την πιο επικινδυνη κυβερνηση της μεταπολιτευσης και εδω που δυστυχως επεσε στη λουμπα και την ψηφισε.

            Οσο για το ποιος ειναι για γελια και για κλαματα θα το διαπιστωσεις και εσυ την βραδια των εκλογων μικρο δεξιο τρολακι

  • ΠΑΙΔΕΙΑ Σχολικά εγχειρίδια
    Ελληνορθόδοξη παράδοση, οικογένεια, πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης!
    Να τη χαίρεστε !!

  • Υποτίθεται ότι σε κλειστούς χώρους παρευρίσκονται μόνον εμβολιασμενοι άρα προς τι οι μάσκες;;; Θέατρο του παραλόγου. Μια ταινία ζούμε.

  • … τελευταίες αναμνηστικές φωτογραφίες. Μετά έρχεται το κλάμα. Κάτι σαν την τετράδα του ΣΥΡΙΖΑ!!! Όσο για τον κόσμο, λαοθάλασσα ????.

  • Ολα τα δεξιο-σουρδοτρολ πηγαν και βαρουσαν παλαμακια σε αυτη που εβαλε ταφοπλακα στην παιδεια και μας γυρισε στο 1950.

    • Όπα ,να τος ο προφεσορε του ΣΥΡΙΖΑ . Κύριε καθηγητά μπορείτε να γίνετε ποιο σαφής στα θέματα της παιδείας και της ζημιάς που προκάλεσε η Κεραμεως ? Η άποψη σας πάντα μας ενδιαφέρει .

  • Μέρα που ειναι… Η ΝΔ ήθελε για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς στην Κοζάνη .. φυσικά η με μεγάλη επιτυχία το κατάφεραν

  • “Γεμάτο απο κόσμο το Κοβαντάρειο”, μας τρολλάρεται, δεν εξηγείται αλλιώς. Kozan μας δουλεύεις; Ρεζίλι έγινε η ΝΔ με τις φωτιγραφίες. Μετρήστε πόσους εκπαιδευτικούς βλέπετε. Ελάχιστοι. Οι περισσότεροι ήταν οι γνωστοί ακόλουθοι των βουλευτών. Και εγώ να μιλούσα αν τους εδινε οδηγία το κόμμα θα πήγαιναν. Οπότε μην πανηγυρίζετε άδικα και μην προβάλλετε πράγματα που σας ρεζιλεύουν.

  • Εγώ δύο σημεία εντόπισα, έναν δήθεν διδάκτωρ πρωηη Πιλιτευτη να ξαναεμφανιζεται στα δρώμενα της ΝΔ, αντί να κρύβεται και ένα γλυφτη Βουλευτή που το παρατηρώ πάντα όταν βλέπω στον κοzan video, που χώνετε δίπλα σε κάθε Υπουργό ή επίσημο όταν έρχετε για να τον πάρει η κάμερα, παρότι είναι τέταρτος. Ότι προλάβει τώρα γιατί στις άλλες εκλογές ή ΝΔ θα βγάλει 2 μόνο. Βλέπω να γυρνάει στα πάτρια εδάφη πάλιστο ΠΑΣΟΚ.

  • Να προβληματίσει λιγο την κυβέρνηση οτι στην ομιλια της υπουργού παιδείας δεν ήταν οι πραγματικοι ενδιαφερόμενοι. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και μαθητές και φοιτητές. Ολοι την απαξιώνουν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι λέει αλλά το κυριότερο κανείς δεν πιστεύει ότι νοιάζεται για την παιδεία. Ο κόσμος σας γυρνάει την πλάτη. Ανοίξτε τα μάτια σας και ξεκαβαλήστε το καλάμι γιατί θα φάτε τα μούτρα σας.

  • Οι καρεκλοκένταυροι ηταν παρών αντικειμενικά αυτοι που επιδιώκουν να παραμενουν στα πόστα τους η να τοποθετηθούν ακομη πιο πέρα ενας και ενας αυτο ειναι το συμπέρασμα.
    Υ.Γ. αλλά αυτοί είστε

  • Δεν περιμέναμε να διαβάσουμε στα σχόλια κάτι καλύτερο από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αν καταλάβαιναν δεν θα ψήφιζαν,και να ευχαριστούν τους πολίτες που έβγαλαν κυβέρνηση την ΝΔ σε αυτές τις δύσκολες περιόδους με COVID-19 και πόλεμο στην Ουκρανία,αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (μην τα ξεχνάμε) το πολύ πολύ να βάζατε τα χακί!

    • Τι εννοείς; Τα νοσοκομεία ο ΣΥΡΙΖΑ τα έσωσε και βρέθηκαν γιατροί και νοσηλευτές στον covid,η Νδ έβαλε εισιτήριο και οι ανασφαλιστοι που η ίδια είχε δημιουργήσει δεν είχαν πρόσβαση.
      Επίσης νομίζω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έστελνε ποτέ όπλα στην Ουκρανία και μάλιστα χωρίς να το εγκρίνει η Βουλή.

  • Της ουρές στις τράπεζες για τα 20 ευρω τις ξέχασαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και χωρίς πόλεμο και COVID-19.Ο κόσμος δεν τις ξέχασε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.