Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Koζάνης: Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. – Πρόεδρος ο Παναγιώτης Τάτσιος

1 Απριλίου 2022
19:30

Η Διοίκηση του Σωματείου που εκλέχτηκε στις εκλογές της 27/3/2022, θέλει να ευχαριστήσει τους συνταξιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που πήραν μέρος στις εκλογές και εξέλεξαν με την ψήφο τους τη νέα Διοίκηση, η οποία αποτελείται από τους συναδέλφους: 1 Τάτσιο Παναγιώτη 2 Λαμπαδά Αριστείδη 3 Δεληγιάννη Μιχαήλ 4 Γκαντιά-Καπακιάρη Αικατερίνη 5 Τσοκνίδα Χρύσα.

Στη συνεδρίαση που έγινε στις 1/4/2022 και ώρα 10 π.μ., για την κατανομή των αξιωμάτων, αποφασίσαμε να είναι η παρακάτω:

1. Πρόεδρος ο συνάδελφος Τάτσιος Παναγιώτης

2. Αντιπρόεδρος ο συνάδελφος Δεληγιάννης Μιχαήλ

3 . Γενική Γραμματέας η συνάδελφισσα Γκαντιά -Καπακιάρη Αικατερίνη

4. Ταμίας ο συνάδελφος Λαμπαδάς Αριστείδης

5. Μέλος η συναδέλφισσα Τσοκνίδα Χρύσα

Η Νέα Διοίκηση καλεί τους Συνταξιούχους της περιοχής, να πάρουν μέρος στη σύσκεψη -συγκέντρωση στις 4/3/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με βάση την απόφαση των ομοσπονδιών που ανήκουν στην ΣΕΑ και που καλεί τα μέλη-Σωματεία της δύναμής της.

Για να ενημερωθούμε για τα συνταξιουχικά προβλήματα , αλλά και τα γενικά, που απασχολούν τους συνταξιούχους και γενικότερα τον ελληνικό λαό.

Επίσης, καλούμε τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην Απεργία την Τετάρτη 6/4/2022 στον Πεζόδρομο, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, δηλαδή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Όλοι στις συγκεντρώσεις, όλοι στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ένα σχόλιο

  • Όταν σε εκλογική διαδικασία δεν αναφέρονται οι ψηφίσαντες και η καταμέτρηση των σταυρών , θυμίζει διορισμό από …κκε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.