Όλοι Μαζί για την Κοζάνη – Ανεξάρτητη κίνηση νέων πολιτών

1 Απριλίου 2022
21:25

 

Όλοι Μαζί για την Κοζάνη. Ανεξάρτητη κίνηση νέων πολιτών

 

16 σχόλια

  • Δυστυχώς στη παγκόσμια συγκυρία δεν ενδείκνυνται πειραματισμοι. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση γιατί το μέλλον του πλανήτη την επόμενη δεκαετία θα είναι μάλλον ζοφερό.

  • Δεν είστε πράσινοι άρα έχετε στόχο τους πασοκους!
    Δεν είστε γαλάζιοι δεν σας ενοχλουν και πολύ!
    Δεν είστε κόκκινοι αλλά είστε ΣΥΡΙΖΑ σε ροζ φόντο!

    Ζήτω οι ανώνυμοι γνωστοί!

  • Καλή περιληπτική (υπερβολικά) παρουσίαση αλλά χωρίς τους ιδρυτές (ας πούμε) της πρωτοβουλίας.. Καήκατε στην εκκίνηση…

  • Μαζευτηκαμε για καφε, ειπαμε κατασταση ειναι αυτή, παμε να πα΄ρουμε τον Δήμο….αστο το χω το χω……καναμε κατι σαν τριπτυχο, ένα gmai και θα αρχισουμε να κανουμε συνδυασμο!!!!!! οτι να ναι…..δεν υπάρχει αρχηγος, ουτε πυρηνας ανθρωπων ουτε τιποτα. Το κενο που επικαλειστε για το τωρα το εχετε δημιουργησει για το δικο σας μελλον. Εκλασιν η νυφ’ σκολασ’ ου γαμουσ!

    • Σόρρυ κιόλας αλλά αν παίρναμε από το le roi 10 παιδιά στην τύχη και τα βάζαμε στο δημαρχείο, νομίζεις θα ήταν χειρότερα από αυτό που ζούμε;

      • Βρηκες και την καφετερια που συστηθηκε….ε ναι 10 ασχετους χειροτερα, οχι οτι ειναι σχετικοι τωρα, απλα θελει σοβαροτητα για να σε παρουν στα σοβαρα

  • Προχωράτε παιδιά. Εσείς είστε το μέλλον. Αρκετά με τους παρατρεχάμενους, τα δήθεν κομματικά στελέχη, αυτούς που υποβάλλουν τα σέβη στους κομματοπατέρες μπας και πάρουν το χρήσμα, αυτούς που δίνουν αβέρτα χειραψίες και βγαίνουν selfies με ύφος βαρύμαγκα, τους άλλους που θαρρούν κάνουν έργο κάνοντας βόλτα με τα γκοργκίλια.

  • Ε ρε τι πάθατε όλοι, είπαν 5 νοματαίοι να ενδιαφερθούν για την πολιτική και φρίξατε όλοι. Μην τους ψηφίσετε άμα δεν συμφωνήσετε με αυτά που θα λεν. Δεν έκαναν πραξικόπημα, φυλλάδιο έβγαλαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.