ΔΕΥΑΚ: Με απόφαση του ΑΔΜΗΕ εκτός λειτουργίας οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Γι’ αυτό δε λειτουργεί η τηλεθέρμανση

3 Απριλίου 2022
09:06

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι Μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται προς το παρόν με θερμική ενέργεια το σύστημα τηλεθέρμανσης Κοζάνης.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει οι Μονάδες αναμένεται να ξαναμπούν στο σύστημα αργά το μεσημέρι, οπότε η λειτουργία της τηλεθέρμανσης θα αποκατασταθεί μέχρι το απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

27 σχόλια

  • Αντί ανακοινώσεων,βαρυγδουπων δηλώσεων χωρίς αντίκρυσμα καλά θα κάνει η επιχείρηση να τηρεί τις υποχρεώσεις της
    Εκείνοι δε που υπέγραψαν την σύμβαση με την ΔΕΗ με την οποία αυτή απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη,καλά θα κανουν να μην ξαναμιλήσουν για την Τηλεθερμανση

    • Η σύμβαση πρέπει όταν θα δουλεύουν οι μονάδες , θα δίνουν και τηλεθέρμανση . Δεν μπορεί να προβλεφθεί διαφορετικά γιατί για να δουλέψουν οι μονάδες πρέπει να δώσουν ανταγωνιστική τιμή στο χρηματιστήριο ενέργειας , δεν είναι θέμα πολιτικής απόφασης

      • Δεν είναι θέμα πολιτικής απόφασης;;;; Μα τι λες βρε άνθρωπε; Επικοινωνείς; ΦΥΣΙΚΑ και είναι πολιτική η απόφαση. Μητσοτάκης και Σκρέκας. Με ονοματεπώνυμο! Άνοιξε τα μάτια σου!

      • Κάνεις λάθος για το Χρηματιστήριο! Το να μην δουλέψει ο λιγνίτης είναι πολιτική απόφαση, προκειμένου να καίμε φυσικό αέριο. Αφενός δεν έχουν κάνει στο Χρηματιστήριο αγορά φορτίου βάσης, ώστε να μη δουλεύει ο λιγνίτης, αφετέρου η ΔΕΗ δίνει υψηλές προσφορές στο λιγνίτη, ενώ το αέριο είναι πανάκριβο. Καθαρά πολιτική διαχείριση και πληρώνετε κορόϊδα! Βάλτε αερόθερμα για να ζεσταθείτε στην Κοζάνη, η Αθήνα δε χρειάζεται θέρμανση.

    • Πότε διεκόπη η λειτουργία του ΑΗΣ;Στις 07:30 το πρωί χθες Κυριακή περνώντας από την Εγνατία είδα ότι λειτουργούσε.

  • Αφήστε το χαρταετό και πείτε μας γιατί δε δουλεύετε τους Βοηθητικούς Λέβητες και ποια είναι η επόμενη μεριά της τηλεθέρμανσης μετά τη ΔΕΗ.

  • η τηλεθέρμανση είναι έτοιμη να κλείσει οι υπάλληλοι της δεν μαζεύουν τα χρέη από ανθρώπους που έχουν τα λεφτά και δεν πληρωνει σχεδον κανενας και οι υπευθυνοι πετανε χαρταετο

  • Ο ΑΔΜΗΕ δεν θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση ή δεν έχει την υποχρέωση; Για να ξέρουμε αν όντως ισχύει αυτό ή πάλι η Τηλεθέρμανση έχει θέμα και κρύβεται πίσω από τον ΑΔΜΗΕ. Εδώ πάντως δεν λένε τίποτα:

    https://www.admie.gr/nea/deltia-typoy

    Πετάνε χαρταετό.

    “Οδηγίες για το ασφαλές πέταγμα των χαρταετών”

  • Ευτυχώς όταν το χρόνο που υπογράφτηκε η σύμβαση δεν υπήρχαν τέτοιοι όροι και δεσμεύσεις
    Απλώς άσχετοι και αδαείς την υπεγραψαν

  • Πάλι καλά να λέμε που έφτιαξε ο καιρός, αλλιώς θα τα ακούγατε πάλι κύριοι της ΑΔΜΗΕ και της… ΔΕΥΑΚ.

  • Για όλα φταίει ο Μητσοτάκης η ΔΕΥΑΚ μας προστατεύει βγάζει καθημερνά ανακοίνωση πια περιοχή δεν θα έχει τηλεθέρμανση και βάζουμε σε λειτουργεία τις ηλεκτρικές θερμάνσεις είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Απλως η Αληθεια ειναι οτι το συστημα δεν μπορει να σηκωσει τοσο φορτο. Ολα τα αλλα ειναι για τους “ιθαγενεις”.

    • Πράγματι, στις 15:00 το φορτίο του συστήματος έπεσε κάτω κι απ’ τα 2000MW, ενώ φυσάει πολύ, παράγουν τα αιολικά και στέλνουν την τιμή για τις βραδινές ώρες πάνω απ’ τα 350€/MWh. Πού είναι πως “οι ΑΠΕ ρίχνουν τις τιμές”;
      Την ίδια στιγμή φαίνεται να έρχονται από Βουλγαρία 321MW, από Σκόπια 10MW κι από Τουρκία 218MW, ενώ φεύγουν προς Ιταλία 514MW και προς Αλβανία 106MW. Συνεπώς εδώ έχουμε χρηματιστηριακά παιχνίδια, δεν είναι θέμα φορτίου.

  • Αγαπητοί γονείς σας παρακαλώ μαζέψτε τα πληκτρολόγια από τα 13χρονα. Πονάει το μυαλό μας με αυτά που διαβάζουμε

    • Αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι πως η Κοζάνη δεν έχει ούτε Δήμαρχο ούτε βουλευτές ούτε Περιφερειάρχη. Έχει μόνο έναν ακίνητο Βούδα, μερικούς βολευτές κι έναν απασχολημένο με κηπάκο και κοτούλες.

  • Ότι να ναι !!!
    Οργάνωση λείπει,καθώς και υπευθυνότητα.ας κλείσει ,αν είναι να κρέμεται από την τύχη της λειτουργίας αγ.δημητριου.
    Μετά τόσα χρόνια,έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική λύση ….
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.