ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Η Γενική Απεργία στις 6 Απριλίου πρέπει να είναι Μαζική & Δυναμική

3 Απριλίου 2022
11:12

 Η Γενική απεργία της 6ης Απριλίου δεν αποτελεί απλή αντίδραση και αντίσταση στις συνθήκες των τελευταίων μηνών αλλά αποτελεί κραυγή αντίδρασης και αντίστασης στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 14 χρόνια, στην βαθειά κρίση που έχει που επηρεάζει μισθούς, εργασιακές σχέσεις,  προοπτικές, βιοτικό επίπεδο.

Η ανηφόρα που έχουν πάρει οι τιμές σε βασικά είδη και αγαθά, ο κατώτατος μισθός αλλά και το μείζων ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων έχουν δημιουργήσει ένα «πολικό κλίμα» που πλήττει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας την ίδια ώρα  που έχει πολλαπλές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα

Η εποχή και  περίοδος που διανύουμε μας βρίσκουν όλους  να βιώνουμε μία πρωτοφανή,  ταυτόχρονη: οικονομική, υγειονομική, κοινωνική και γεωπολιτική κρίση

Η ανατροπή στο ενεργειακό σκηνικό με τις τιμές ενέργειας και καυσίμων να αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, στην κυριολεξία φέρνουν ζάλη στους καταναλωτές που βλέπουν την τσέπη τους να αδειάζει και το βιοτικό τους επίπεδο να κατρακυλά.

Με την απεργία της Τετάρτης: Διεκδικούμε  και Απαιτούμε μέτρα προστασίας του εισοδήματός, αποτροπή της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων & εκποιήσεων του εθνικού πλούτου και την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας.

  • Απαιτούμε Λύσεις
  • Απαιτούμε Αξιοπρέπεια
  • Απαιτούμε Ανάπτυξη

Λέμε όχι στην Ακρίβεια, στην Φτώχεια, στις Ανισότητες

 

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – ΚΗΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης 6 Απριλίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα.

11 σχόλια

  • Ειδικά για εσάς ο μισθός από τον Οκτωμβρίο είναι 5000 ευρώ περισσότερα ο καθέ ένας από εσάς. Γιατί ξαναπήρατε δώρα, καταργήθηκε το πλαφόν ήρθε ο”δικηγόρος”… Ντροπή και λίγη τσίπα..

  • Η απεργία πρέπει να είναι γενική πρέπει να είναι μαζίκη…Θίγονται Τά συμφέροντα των ρετιρέ!!! Το σύστημα είναι εδώ ενωμένο δυνατό…

  • Να λέτε εις υγείαν του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ……αυτός σας έσωσε ……Όσο για την συμμετοχή, τρείς και ο κούκος όπως πάντα…..

  • Γιαννης κερναει γιαννης πινει στους μισθους. Κανατε τηδεη δικια σας τσιφλικι σας ενω ειναι ολων μας. Ρετιρε μισθων που πληρωνουμε εμεις….. Με τα 700 ευρω σαν κοροιδαρες

  • Για εσας που γράφεται σχολια αυτα μας μαραναν ποτέ δεν καταλάβατε την σημασία της απεργίας είναι κρίμα να παρατηρείται και άλλους μην πάτε να κρύψέται τα πραγματικά πρόβλημα

    • Εγω παντα ετρεχα για την ΔΕΗ οι υπαλληλοι της καθονταν στον καναπε και τους επαιρνα εγω τηλεφωνο να παμε στην πλατεια…..

  • Σιγά μη νοιαστούν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ για τους παραπάνω λόγους που υποτίθεται θα κάνουν απεργία.Ντόρος να γίνεται για πολιτικούς λόγους,και να δείτε πως η συμμετοχή θα είναι μηδενική.

  • Έπρεπε να κυβερνουσε η ΓΕΝΟΠ, δεν θα υπηρχε πόλεμος, ανατιμησεις δεν θα υπηρχε βεβαια ουτε ο Κορονοιος, ο Τουρκος θα ηταν ο καλυτερος μας γειτονας και φυσικα δεν υπηρχαν και οι φυσικες καταστροφές. Τι Μακακες ειμαστε τελικα που ας εχουμε στα αζητητε και δεν σας εκλεγουμε να μας κυβερνησετε

  • Πολύ κλάμα πάλι από τα δεξιοσουρδο τρολ βλέπω στα σχόλια
    άκουσαν για απεργία και πέταξανν σπιθουράκια
    σου λέει πρέπει να πιάσουμε πάλι δουλειά εμεις οι απεργοσπάστες του Κυριάκου που παίρνει και έγκαιρα μετρα χαχαχαχαχα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.