Έκκληση αναγνώστη, μέσω του kozan.gr, προς το Δήμο Εορδαίας, για την κοπή ξερού πεύκου (Φωτογραφία)

3 Απριλίου 2022
18:02

Θερμή έκκληση από έναν αγανακτισμένο δημότη του Δήμου Εορδαίας προς τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά και τον αρμόδιο Αντιδημαρχο Χρήστο Κεσκερίδη για την κοπή αυτού του ξερού πεύκου  στα δεύτερα μεγαλύτερα κοιμητήρια της πόλεως,αυτά του Aγίου Iωάννου.

8 σχόλια

  • Πάντως,ο κύριος Κεσκερίδης έχει νοιαστεί για τα ψηλά δέντρα της Πτολεμαΐδας.Πριν από μέρες ο δήμος έκοψε κάποια κλαδιά από τα δέντρα.Και παλιότερα είχε κάνει το ίδιο.Τον ευχαριστούμε!Κι αν πληροφορηθεί και γιαυτό το δέντρο του συγκεκριμένου νεκροταφείο,θα φροντίσει,ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τους πολίτες.

    • και αφησαν τα πριονιδια ασκουπιστα στο παρκο χρηστιδη ,με αποτελεσμα να βρεξει και να γινουν πιστα πατιναζ τα πεζοδρομια,μισες δουλειες για φωτογραφισεις…

      • Ενώ επί δημαρχία κάποιου άλλου,έκοβαν τα κλαδιά των ψηλών δέντρων και μάζευαν τα πριονίδια ε;Τίποτα δεν έκαναν από τα δυο.Αυτοί ακούνε τον δημότη.Δεν τον γράφουν.Κι αν γλιστράει το πεζοδρόμιο,φόρα τρακτέρ τότε παπούτσι.

  • Ειναι κοιμητήριο,ειναι ιερός χώρος και τον πρώτο λόγο για να διατηρεϊται καθαρός ο χώρος ,τον έχουν ο ιερείς!!!
    Τα άλλα που γυαλίζουν τα βλέπουν ,τα δένδρα που επεσαν πάνω στους νεκρούς μας δεν τα βλέπουν!!!!!!!

  • Κανονικα,ο Δήμος πρέπει ν ασχολείται με τους πολίτες του και η Εκκλησία,η τοπική με τους Ουρανοπολίτες της!
    Το Κοιμητήριο είναι Ιερό,όλες τις ωρες,άγιοι πατέρες, και οχι μόνον,όταν ακούγεται ο ήχος στο μπακράτσι!
    Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε,όποιος δεν κατάλαβε,καλά έκανε,πάλι!!
    Στο Δημαρχείο βλεπουμε τον Δήμαρχο και στα ιερά κοιμητήρια τον παπά!
    Ενα κι ένα κάνουν ΔΥΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.