kozan.gr: Με αυτό το γκολ (από πέναλτι) ηττήθηκε, εκτός έδρας, η ΑΕΠ από τον Μακεδονικό – Νίκη της Κοζάνης, με το ευρύ σκορ 4-0, απέναντι στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης – Παραμένει η διαφορά στους 2 βαθμούς με τον Μακεδονικό κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (Βίντεο)

3 Απριλίου 2022
18:25

Με αυτό το γκολ (από πέναλτι) ηττήθηκε η ΑΕΠ από τον Μακεδονικό. Νίκη της Κοζάνης με το ευρύ σκορ 4-0 απέναντι στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης. Παραμένει η διαφορά στους 2 βαθμούς με τον Μακεδονικό, μία αγωνιστική πριν τα μπαράζ. Η Κοζάνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Θύελλα Σαρακηνών κι ο Μακεδονικός εκτός έδρας τη Λευκίμμη.

Το γκολ με το οποίο ηττήθηκε η ΑΕΠ από τον Μακεδονικό

18 σχόλια

  • Γιατί η ΑΕΠ αγωνίσθηκε με τον Μακεδονικό;
    Τι έπρεπε να κάνει και τι λέει ο Πητ και τα Λιοντάρια για αυτό;

  • Πιτ θυμάσαι τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την αεπ;;…ούτε εμείς τις ξεχάσαμε..εσύ φταις για το σημερινό αποτέλεσμα…άιντε και του χρόνου

    • ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΟΥΣΕ Ο ΠΗΤ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΝΝΟΟΥΣΕΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΝΕ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

      • Εγώ νομίζω ότι η το φσ κοζανη υποτίμησε την αεπ και θεώρησε γκέλα την ισοπαλία. Αντί να πει καλό και το Χ και να πάει να πάρει ένα χ στη λευκιμμη το γύρισε σε λογιδρια και έχασε το δάσος που ήταν να πάρει ένα χ στη λευκιμμη και να κερδίσει το μακεδονικό.ειχε το μομεντουμ και πήγε κι έχασε στη λευκιμμη. Άρα εκεί φάνηκε λίγο αδύναμη η ομάδα να συγκεντρωθεί στο στόχο ότι έχασε ο μακεδονικός στην Έδεσσα παίρνω ένα Χ από μια ομάδα υποδεεστερη κι από το φσ κι από την αεπ.

      • Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟ φωνάζουν ΑΘΗΝΑ, του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ Θεσ/νίκη κ.α., Η ΑΕΠ θα συνεχίσει να υπάρχει να μεγαλώνει και να δυναμώνει με σχέδιο βήμα βήμα και αυτό σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ έτσι απλά, συνεχίστε έτσι και του χρόνου αν δεν την κάνει με ελαφρά ο Πετρόχειλος… θα παρακαλάτε πάλι να σας δώσει τους βαθμούς η ΑΕΠ. Και το ΦΣ Κοζάνη (μπρε–μπρε-μπρε) σε σχέση με το ποδόσφαιρο δεν πρεσβεύει απολύτως τίποτα (Γ’ Εθνική όταν δεν υπήρχε η Δ’, πολλά χρόνια Δ΄ Εθνική και τρία τελευταία στο τοπικό), Ξύπνα ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει και όχι να κάτσει να χάσει η μία από την άλλη και κοίτα τα του οίκου σου, βρες τις αιτίες που δεν κατάφερες να κερδίσεις τόσα ματς και μέσα σε αυτά και την ΑΕΠ (μήπως φταίει η ανικανότητα σου; ότι το ρόστερ και αυτοί που το παίζουν παράγοντες είναι λίγοι).

  • Απαραδεκτοι, με τα πεναλτι σε καθε αγωνα, απαραδεκτη η ΑΕΠ με την σταση της απεναντι στην ΦΣ Κοζανη

  • Η φάση που προήλθε το πέναλτυ-γκολ του Μακεδονικού θα τη δούμε; ή δεν πρόκειτε, διότι ήταν πάλι πέτσινο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.