Σπάρτακος: “Απεργία 6ης Απριλίου – Συμμετέχουμε – Απεργούμε – Διεκδικούμε”

4 Απριλίου 2022
10:01

 

Κρίση οικονομική, ενεργειακή, γεωπολιτική, κοινωνική, κρίση υγειονομική, κρίση ιδεών και συνειδήσεων.

Βαθειά η κρίση, πολύ δε περισσότερο βαθιές οι επιπτώσεις.

Η λήψη άμεσων, ουσιαστικών και αποτελεσματικών μέτρων είναι επιβεβλημένη, ώστε να υπάρξει μεταστροφή και να αποκατασταθεί η αξιοπρεπής διαβίωση για όλους, με επαρκείς όρους αμοιβής και εργασίας σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας.

Με την Πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 6 Απριλίου διεκδικούμε:

  • αυξήσεις στους μισθούς

  • φθηνό ρεύμα

  • κατάργηση ΕΦΚ και ΦΠΑ στα καύσιμα  και στα είδη πρώτης ανάγκης

  • επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Εκτός όμως από τα γενικά χαρακτηριστικά της απεργίας της Τετάρτης, η κινητοποίηση αυτή αποκτά και ειδικά χαρακτηριστικά που αφορούν στην περιοχή μας και έχουν να κάνουν με την αποτροπή της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων & εκποιήσεων του εθνικού πλούτου και την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη απεργία της 6ης Απριλίου, έτσι ώστε να ανοίξουν καλύτεροι δρόμοι, να εδραιωθούν καλύτερες εργασιακές σχέσεις, να βελτιωθεί το καταρρακωμένο βιοτικό επίπεδο.

Γραφείο Τύπου

3 σχόλια

  • Και άλλη φορά σας προκάλεσα!!!! Πόσοι από τους εκλεγμένους είναι απεργοσπάστες; Θα γράψω ονόματα την άλλη φορά

  • Εγώ ο μισθωτός των 550€ να χάσω μεροκάματο για να στηρίξω την απεργία λουξ των αρχισυνδικαλιστών των 4000€ που θα βάλουν και άδεια κιόλας; Δε νομίζω Μπάμπη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.