kozan.gr: Σύσκεψη της ομοσπονδίας συνταξιουχικών οργανώσεων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για θέματα που αφορούν τις συντάξεις, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4/4 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Απριλίου 2022
11:18

 

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 4/4, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, η σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των συνταξιουχικών οργανώσεων της περιοχής, για θέματα που αφορούν τις συντάξεις.

6 σχόλια

  • Δεν δίνουν δεκάρα για τα κλεμμένα, παρά τις αποφάσεις δικαστηρίων, γιατί πήραν τα RAFAL αυτό είπε η κυβέρνηση.
    Αυτή είναι η απάντηση, εμείς όμως τι θα κάνουμε αφού Δεν Δίνουν Ούτε Αυτά που τα δικαστήρια ενέκριναν
    Να βγούμε στους δρόμους τώρα.

  • Φουρκα. Μόνο ο λαός μπορεί να τους διώξει όλους τους λεχριτες.
    Οι χορτάτοι τον νηστικό όχι μόνο δεν τον νοιάζονται αλλά τον χρειάζονται για ναχουν αυτοί κ μόνο αυτοί . Λωποδύτες.

    • Ντροπή σου. Μαζί τα έφαγαν τα γκολντεν μποϋς οχι ο λαουτζικος ο οποίος απλά είχε ένα μισθό αξιοπρεπή ισα που να μπορεί να πάρει ένα αμάξι κ να καταφέρει να κάνει μια βδομάδα διακοπές. Αυτά σήμερα είναι αδύνατον να τα ζήσουμε πλέον. Ντροπή σου.

  • Με ένα κλικ θα βγαίνουν οι συντάξεις, πρίν τις εκλογές, έτσι έλεγε η νέα δημοκρατία, περίπου έτσι έλεγε και ο συριζας, τελικά 425 χιλιάδες περιμένουμε από ένα χρόνο μέχρι πέντε χρόνια να πάρουμε την σύνταξή μας.
    Μπράβο στην ομοσπονδία και τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικα σωματεία
    Σειρά μας τώρα χωρίς δυσταγμους, όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί, πάρα πολλοί δυστυχώς πέθαναν περιμένοντας, ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ
    ΤΈΡΜΑ ΠΙΑ ΧΆΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΑΣ

    • Μα αυτό θέλουν. Να είμαστε αναξιοπρεπείς ώστε να μην αντιδρουμε σε όσα μας κάνουν. Μας πήραν πίσω ξαναφιρολογωντας μας ότι μας έδωσαν κ μάλιστα μας τα πήραν ακαθάριστα ενώ πήραμε πολύ λιγότερα και είναι ποσά στα οποία φορολογηθηκαμε. Απαιτούμε συμπηρωματικες δηλώσεις για να μας επιστρέψουν τουλάχιστον τους παρακρατηθεντες φόρους. Είναι αναισχυντοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.