Αυτό είναι το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Κοζάνη που θα εγκαινιαστεί παρουσία πρωθυπουργού την Τετάρτη (Βίντεο)

4 Απριλίου 2022
19:04

 

Αυτό είναι το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Κοζάνη που θα εγκαινιαστεί παρουσία πρωθυπουργού την Τετάρτη. Ρεπορτάζ FLASH TV

23 σχόλια

  • Μυτη δεν ανοιξε, ουτε οι κατικοι της περιοχης θα εχουν καποιο εισοδημα αφου δεν τους δοθηκε η ευκαιρια να συμμετεχουν. Δυστυχως!

  • Σεκιουριταδες και το πολλή πολλή 5 με 6 άτομα στον κοντρόλ ελενχου. Για τις βλάβες υπάρχει περιφερόμενο σε ολη την Ελλαδα προσωπικό Περιστασιακά θα χρειάζεται προσωπικο για αποψίλωση και πλύσιμο του καθρέφτη

  • Αυτός ο κτηνοτρόφος δείτε πως μιλά για 30.000 και 40.000 ευρώ για να καταλάβετε που έχουμε φτάσει. Ένας νέος πτυχιούχος παίρνει στον ιδιωτικό – δημόσιο τομέα 8000 -10000 χρόνο. Ο απόφοιτος της δεύτερης τάξης του δημοτικού κτηνοτρόφος απαξιώνει τα 40.000 και θέλει να παίρνει κάνα 30αρι τον χρόνο από τους επιχειρηματίες που επενδύουν (ίσως όλοι σε κυκλώματα αλλά δεν είναι της παρούσης). Να σκεφτεί ο ίδιος να συμμετέχει σε κοινά τοπικά σχήματα επενδύσεων ούτε συζήτηση.

  • Ο Γραμματέας του Σπαρτάκου θα είναι εκεί να διαμαρτυρηθεί με καμιά έξυπνη μαντινάδα; Φέρετρα θα έχει;

  • ΚΛΕΊΝΕΙ 5.000 ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΕΙΑ 10 ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ.ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ 2000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ.ΕΛΛΑΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ? ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΩ ΧΙΟΝΊΖΕΙ ΠΡΩΙ Κ ΒΡΑΔΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ? ΑΛΛΆ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΕΛΟΙΟΙ

  • Η ξένη εταιρεία έχει πληρώσει για τον υποσταθμό; Αν δούλευε ο ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ θα μπορούσε να συνδεθεί στον ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ;

  • Μετάβαση ακούμε, ανάπτυξη ακούμε, χιλιάδες θέσεις εργασίας αναμένουμε, κλπ, κλπ. Βλέπουμε όμως ξένες επενδύσεις στα βουνά μας. Και αυτά από φωτογραφίες.

  • Γιατι τους τα χρωστουσαν τα ΕΛΠΕ και τους δωσανε τοσα χρηματα;Να γινουν και αλλα φ/β για να εχουμε καθαρο περιβαλλον οπως αυτο σε μη γονιμα εδαφη.

    • Τα “μη γόνιμα εδάφη” είναι γεμάτα άγρια πανίδα και …μέλισσες. Αν θέλεις να ζεις σ’ ένα κόσμο χωρίς μέλισσες, δες το Master Chef της Δευτέρας 4/4. Αυτό φέρνει πιο κοντά το συγκεκριμένο εργοστάσιο.

  • Ο πρωθυπουργός έχει τρέλα με το να εγκαινιάζει ιδιωτικά έργα. Τώρα ποιος θα τον ψηφίσει; Αυτό δεν τον απασχολεί ,βασίζεται φαίνεται στον ΣΚΑΙ δεν ξέρει ότι οι Δυτικομακεδονες τον βάλανε στη μαύρη λίστα.

    • ΣΤη μαύρη λίστα βάλαμε τον Τσίπρα που ήρθε εδώ και κορόιδευε τον κόσμο. Οι ιδιώτες καλύτερα τα καταφέρνουν στις επιχειρήσεις και αν δεν μπορούν τις κλείνουν. Οι δημόσιες επιχειρήσεις ακόμα και να χρεωκοπούν συνεχίζουν να ρουφάνε το αίμα του φορολογούμενου με το μπουρί της σόμπας.

      • Οταν λες ιδιωτικες επιχειρησεις εννοεις πχ την Aegean που πηρε 120 εκ € για να μην κλεισει ή τα καναλια που πηρα 80 εκ. € για τον ιδιο λογο; ή μηπως τις τραπεζες που πηραν ποσα δις απο τον ελληικό λαο; Για καν’ το μας λιγο λιανά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.