kozan.gr: Aπόλυτο φιάσκο η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την “Αναγκαιότητα ίδρυσης Νέου Νοσοκομείου στον κόμβο Δρεπάνου της Εγνατίας οδού” – Kλήθηκαν, όπως αναφέρθηκε από την αντιπολίτευση, διάφοροι φορείς της υγείας, βουλευτές κι άλλοι …αλλά σχεδόν κανείς δε παρέστη (είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης) αποδεικνύοντας πως η Δημοτική Αρχή με τους χειρισμούς της και την περίφημη “μελέτη” για νέο νοσοκομείο, το μόνο που έχει “καταφέρει” είναι να απομονωθεί και να συζητά αποκλειστικά μόνη – Δεν υπήρχε ούτε εισήγηση, μία ακόμη απόδειξη προχειρότητας

4 Απριλίου 2022
21:21

Aπόλυτο φιάσκο η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για την “Αναγκαιότητα ίδρυσης Νέου Νοσοκομείου στον κόμβο Δρεπάνου της Εγνατίας οδού”. Kλήθηκαν, όπως αναφέρθηκε από την αντιπολίτευση, διάφοροι φορείς της υγείας, βουλευτές κι άλλοι …αλλά σχεδόν κανείς δε παρέστη (είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης) αποδεικνύοντας πως η Δημοτική Αρχή με τους χειρισμούς της και την περίφημη “μελέτη” για νέο νοσοκομείο, το μόνο που έχει “καταφέρει” είναι να απομονωθεί και να συζητά αποκλειστικά μόνη της. Επιπροσθέτως δεν υπήρχε ούτε εισήγηση, μία ακόμη απόδειξη προχειρότητας.

***: Συμμετείχαν εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, ο Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου & ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων του Μαμάτσειου Δ. Ντέντης

kozan.gr

29 σχόλια

  • Το γεγονός ότι οι φορείς και οι πολιτικοί κλήθηκαν αλλά δεν παρέστησαν είναι αρνητικό και μελανό σημείο γι αυτούς κι όχι για την οποία δημοτική αρχή που τους προσκάλεσε.

  • Όλοι για τις ψήφους. Ουδέτεροι για να μην διαταραχθεί η ηρεμία. Όπως τους βολεύει. Κρίμα. Η μόνη πόλη με τέτοιο νοσοκομείο και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

  • Ο όρος αδικαιολόγητα για μένα τον απλό πολίτη είναι γενικόλογος, αόριστος κι αν θέλεις κακόπιστος. Γι αυτό υπάρχει ο πολιτικός λόγος που βασίζεται στον διάλογο και στην αντιπαράθεση μέσα από επιχειρήματα.

  • Πολιτικός διάλογος όπως αυτός του δημάρχου με τον Δερμιτζάκη;; Πήρε θέση ο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου; Αδικαιολόγητα είναι αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν… γιατί απλά η ανοργανωσια και η προχειρότητα “διακρίνονται” στο δημοτικό συμβούλιο

  • Με ποιο δήμαρχο να ασχοληθούν ?? Τον ανύπαρκτο ??? Μαλουτα παραιτησου και φύγε και από την πόλη είσαι ανεπιθύμητος

  • Ένα πράγμα βρε παιδί μου να φταίνε πάντα οι άλλοι; Αυτά είναι τα απόνερα της διακυβέρνησης μαλουτα. Παραίτηση δημάρχου να σωθεί η πόλη

  • Είναι δυνατόν να παραστούν βουλευτές γι αυτό το θέμα; Πώς θα πάνε μετά στην Εορδαία να ζητήσουν ψήφο; Αυτούς μην τους περιμένετε. Το ίδιο και τον περιφερειάρχη. Άντε για να λέμε και κάποιες αλήθειες εδώ μέσα.

    • Γιατί στην Πτολεμαΐδα έχουν γίνει τρομερά έργα από την κυβέρνηση;Το νοσοκομείο ο Μποδοσάκης το δωρισε;

  • Το Μποδοσάκειο πανεπιστημιακό… χθες.
    Πλακεντα αδρανείς και έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο. Η ευθύνη σου είναι μεγάλη.

  • Νέο Νοσοκομείο έξω απ’την πόλη της Κοζάνης έπρεπε να είχε χτιστεί πριν γίνει ακόμη η προηγούμενη επέκταση…… ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον καί νά πάψουν όλοι να
    μωρό φέρνουν…!!!!!

  • Ξανά το ίδιο βιολί. Να κλείσει το Μποδοσάκειο και να μεταφερθούν οι θέσεις εργασίας στην Κοζάνη.
    Να τα πάρετε όλα.
    Πρόσφατα πήρατε 80 εκατομμύρια € εξαιτίας της απιλιγνιτοποίησης που υπέστη η Πτολεμαΐδα.
    Αλλά δεν σας αρκούν.
    Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται.

  • Πρέπει να μεταφερθούν τμήματα του Πανεπιστήμιου στην Πτολεμαΐδα λόγω της απολιγνιτοποίησης. Στην Κοζάνη υπάρχουν χιλιάδες φοιτητές και προσφέρουν μεγάλο εισόδημα στους κατοίκους της Κοζάνης.
    Όσο για το επιχείρημα ένα και μεγάλο πανεπιστήμιο στην Κοζάνη θα μπορούσε να πει κάποιος με την ίδια λογική ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει στην Κοζάνη Πανεπιστήμιο αλλά μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  • Στείροι τοπικισμού
    Η περιφέρεια πρέπει να αποκτήσει πανεπιστημιακό νοσοκομείο
    Το αν θα γίνει η υπάρχει ας το κοιτάξουν οι κατά νόμο υπεύθυνοι,γιατί όλα αυτά οδηγούν στο να μην αποκτήσουμε πανεπιστημιακό νοσοκομείο,απολύτως τραγικο

    • Δυστυχώς στο Δήμο Κοζάνης μας νοιάζει πως θα κάνουμε αντιπολίτευση στον εκάστοτε Δήμαρχο. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα μόνο μικροπολιτικες από τους αντιπολιτευόμενους. Πόσο πίσω θα μείνουμε.

  • Εντάξει, για άλλη μια φορά με στείρα αντιπολίτευση θα μείνουμε στη Κοζάνη κοιτάζοντας το όμορφο Μποδοσάκειο. Για όλα δεν φταίει ο Μαλουτας. Ας κοιτάξουμε και λίγο τον καθρέφτη. Είμαστε αυτοκαταστροφικοι.

  • Κάτι τέτοιες στιγμές, φαντάζομαι τον Μποδοσάκη… Θα ρίχνει κάτι γέλια από εκεί πάνω… Μεγάλο τρολ ο τύπος. Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Σούρδοι χαχαχα

  • Νοσοκομείο και να γίνει,πόσοι γιατροί και πόσοι νοσηλευτές θα το στελεχώσουν;Ο Κούλης ξαπόστειλε τους υγειονομικούς,που δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο για τον covid,αφήνοντας τους εμβολιασμένους υγειονομικούς να εργάζονται

  • Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσει το Μποδοσάκειο…….. απλώς το Μαματσειο είναι σε λάθος θέση για τα σημερινά δεδομένα και πρέπει να βγεί εκτός πόλης για καλύτερη πρόσβαση !!!!

  • Kozan, πες μας την αποψή σου.Θέλεις ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; NAI ή ΟΧΙ;
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ:
    To ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τον Μαλούτα και το Δημοτικό
    συμβούλιο ή ολόκληρη την περιοχή;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.