kozan.gr: Αυτή είναι η διαδικτυακή εκδήλωση – εκπομπή για το υδρογόνο που διοργάνωσε η Περιφερειακή Αρχή και προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση με την ανάθεση της διοργάνωσης σε εταιρεία από την Άρτα που δημιουργήθηκε πριν από 2 μήνες – Μεταδόθηκε από το Ionian Channel (Βίντεο)

5 Απριλίου 2022
12:03

 

Αυτή είναι η διαδικτυακή εκδήλωση – εκπομπή για το υδρογόνο που διοργάνωσε η Περιφερειακή Αρχή και προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση με την ανάθεση της διοργάνωσης σε εταιρεία από την Άρτα που δημιουργήθηκε πριν από 2 μήνες.  Μεταδόθηκε από το Ionian Channel

 

5 σχόλια

  • Το εχει κουράσει οσο δεν παει. Είναι εκτος τόπου και χρόνου εις βάρος των επιχειρήσεων και των παιδιών μας. Προσπαθει να βρει σωσίβιο σε κάτι που θα ερθει μετα από 10 χρόνια. Ενα χρονο υπομονη ακομη μαζι του δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

  • Τα φούμαρα του μιστερ κηπακοι και κοτουλες για πρασσινους κοκκινους και ασπρους δρακους και φυσικα αερια. Να τον χαιρεστε εσεις τα δεξιοτρολ που του δωσατε 50% το 19 και καταδικασε μια ολοκληρη περιοχη σε μαρασμό και αφανισμο!

  • Η συσκευή που παρουσιάζει ο κος Κασαπίδης στο 1.29 είναι πατέντα της εταιρίας στην Πάτρα που εκπροσωπεί η κυρία Βερίκιος.

    Φτιάχτηκε από επιστήμονες από την Πάτρα.

    Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας για το ποιοι μεγαλοκαρχαρίες θα καρπωθούν τα κέρδη του υδρογόνου.

    To project Υδρογόνο δεν ήταν πρωτότυπη ιδέα τοπικών αρχόντων, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν. Είναι ένα project που ξεκίνησε από γνωστούς Έλληνες μεγαλοκαρχαρίες, που φυσικά δεν ήθελαν να ριψοκινδυνέψουν ίδια κεφάλαια. Έτσι, μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου δρομολογήθηκε το βιαστικό κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, και το στήσιμο ενός σχεδίου “δίκαιης μετάβασης” που ενώ φαίνεται πως “επενδύει” στη περιοχή, ουσιαστικά “επενδύει” κρατικό και ευρωπαϊκό χρήμα στην τσέπη των μεγαλοκαρχαριών.

    Το σίγουρο είναι ότι οι μόνοι χαμένοι θα είναι οι Δυτικομακεδόνες που δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, όπως συνέβη και με τα φωτοβολταϊκά.

    • Business as usual:
      Είναι γνωστό σε όλους πως δεν υπάρχουν κόμματα και ιδεολογίες. Πίσω από τα κόμματα με εθνικιστικές κορώνες ή λαϊκη ευαισθησία, κρύβονται εταιρίες μεγαλοκαρχαριών. Όσοι ρομαντικοί κρατούν ακόμα τα λάβαρα ας πέσουν από τα σύννεφα. Όλα λειτουργούν στο βωμό του κέρδους και των συμφερόντων. Το νέο πεδίο κέρδους είναι το ενεργειακό, όπου θα θυσιαστεί ως νέα Ιφιγένεια η Δυτική Μακεδονία. Πρωταγωνιστής ο Κυριάκος, που έρχεται αύριο να εγκαινιάσει έργο μεγαλοκαρχαρία που από το οποίο δεν κερδίζει τίποτα η περιοχή, όμως βγαίνει κατά πολυ ζημιωμένη. Εκτελεστής ως στρατιώτης της ΑΕ ο Γιώργος, που υπακούει πίστα στις εντολές και παρουσιάζεται ως “πρωτοπόρος” και σωτήρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.