kozan.gr: Πώς θα έρθει ο Πρωθυπουργός στην Κοζάνη – Με ποιους θα συναντηθεί και πού – Ποια επίσκεψη – συνάντηση αναβλήθηκε και γιατί;

5 Απριλίου 2022
13:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης θα προσγειωθεί, αύριο Τετάρτη 6/4, γύρω στις 9:30 το πρωί, το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Πρωθυπουργό στη συμπρωτεύουσα με τελικό προορισμό τα Λιβερά Κοζάνης όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. Με το πέρας της εκδήλωσης θα έχει συνάντηση, εκεί στον ίδιο χώρο (στα Λιβερά),   με το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, τα μέλη της οποίας πλήττονται από τις δέσμες οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ μεταξύ των οποίων η απαγόρευση των εξαγωγών ειδών πολυτελείας από την Ε.Ε. και ο αποκλεισμός Ρωσικών τραπεζών από το σύστημα SWIFT και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο  να μεταβεί και στο Δημαρχείο Κοζάνης για να συναντηθεί με το Δήμαρχο Λ. Μαλούτα, ωστόσο λόγω των αυριανών απεργιακών κινητοποιήσεων κρίθηκαν ακατάλληλες οι συνθήκες για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν αποκλείεται να συναντηθεί μαζί του, έστω και λίγο, στα Λιβερά.

kozan.gr

40 σχόλια

  • ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ. ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΔ.

  • Μα γιατί φοβάται ο αγαπητός πρωθυπουργουλης μας!!!!
    Αφού τον αγαπάνε όλοι και θέλουν να βγάζουν σελφι το μπουμπούκι μας, εξάλλου είναι και γκόμενος!!!

  • Να κλείσουν όλα στην Κοζάνη και να πάνε να υποδεχθούν τον μεγάλο ηγέτη τον πρωθυπουργό μας που δεν αφήσει τίποτα όρθιο στην περιοχή μας ……

  • ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΤΗΝ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΥΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ .ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΗ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΊΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΤ ΕΊΣΤΕ ΕΚΕΊ ΓΙΑΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

  • ποια Λιβερά ρε, τράβα και στο Καταφύγι να δεις τον λύκο….

    εκεί που είναι η κοινωνία πάν οι αρχηγοί, όχι στα πουρνάρια

  • Να μην λείψει κανείς. Τετοιος οδοστρωτήρας που ειναι για την περιοχη πρεπει οπωσδηποτε να στρωσουμε τα κοκκινα χαλιά. Καλά αυτος δεν ακουει τον παλμο της περιοχης; Στη Ζιμπάμπουε ζει;

  • Θα πάνε ολα τα δεξιογιδα σουρδοτρολ να βαρεσουν παλαμακια στον νεκροθάφτη της Δ.Μακεδονιας και της χωρας γενικοτερα.
    Απο μακρια βέβαια παντα γιατι θα εχει παλι στα 2 χιλιομετρα καμια 10αρια κλουβες να τον φυλανε επειδη ειναι και πολυ αγαπητος!

    • Γράψε , γράψε!!!! Ο γραφικός του ΣΥΡΙΖΑ !!! Σε κάθε είδηση του kozan.g γράφεις το λιγότερο τρία σχόλια . Μπράβο είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ όνομα και πράγμα .

      • Γράφω αμέ
        Εσύ που είσαι ο αυλικός της κυβέρνησης παρωδία κοίτα τα χάλια σου και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Εκτός αν στη δημοκρατία που ευαγγελίζεται ο συρφετός σας δεν πρέπει να μιλάει κανείς άλλος και να γλυφουμε μόνο τον Μωυσή του Χάρβαρντ.

        • Είσαι μόνος και έρημος σαν την καλάμια στον κάμπο . Μόνο σε έχουν αφησει τα συντροφιά σου . Κανένας δεν στηρίζει τον εθνικό μας ψεύτη.

          • Γι αυτο σπευδετε ολα τα δεξιοτρολ της συμφορας να μου απαντατε ε? Επειδη ειμαι μονος και δεν χαμπαριαζετε απο εναν μονο Συριζαιο? αχαχαχαχαχα…

            Τοσος πανικος ακομα και απο ενα πληκτρολογιο βρε ανωνυμο τρολακι μου? Ησυχασε για λιγο καιρο ακομη θα ειστε κυβερνηση , σας εχουμε εμπιστοσυνη προλαβαινετε με τον τριημερακια του Χαρβαρντ να ισοπεδωσετε ακομα και το ισωμα.

          • Έτσι νομίζεις,αν μπορείς κάνε εκλογές για να δεις,αν θες ρωτά και τον Λοβέρδο τι θα πει να πιστεύεις τις μουφα δημοσκοπήσεις.

  • Ψηφιζω Ν.Δ. γιατι οτι ειπε προεκλογικα το κανει.Αυτη ειναι κυβερνηση με αρχες.Ολοι μεχρι τωρα ηταν του δογματος, βλεπουμε και κανουμε.

    • ????. Είσαι απίστευτος/η φίλε/η. Δες κανένα βίντεο τι έλεγε και τι έκανε απ αυτά που είπε. Μόνο για τη Μακεδονία θα σου πω χωρίς να αριθμίσω σορό από ψέμματα. Είπαν θα καταργήσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Έγινε; όχι.. Φτάνει.. Δεν συνεχίζω με τα άλλα

  • Έτσι να μαζεύονται τα ψηφαλάκια σιγα σιγα!!!! Γλειψτε κι άλλο μπορείτε!!! Το λυπηρό είναι ότι κ η νέα γενιά ασχολείται ακόμα με αυτές τις πρακτικές…

  • Μακεδονια?
    Απολιγνιτοποιηση?
    Πολλές και καλές δουλειές?
    Βενζίνη 2 ευρώ?
    Μετακλητοί που πληρώνονται τελευταίο κλιμάκιο (1500€) περισσότεροι από ποτέ?
    Σούπερ μάρκετ πιο ακριβό από ποτέ?
    Ρεύμα 500 ευρώ το διαμέρισμα?
    Ψωμι 1,30?

    Τι ακριβώς ψηφίζεις άνθρωπε μου;

      • Μετακλητος αραχτός με τελευταίο κλιμάκιο σε καμία κλειδωμένη πόρτα της ΖΕΠ με μόνη δουλειά να γράφεις στα τοπικά sites?

    • Αν ειναι μακεδονομαχος που το παιζε σκυλι του πολεμου με τον Τσιπρα τωρα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα διορισμενος σε καποια θεσουλα , τον ανταμειψε ο τριημερακιας του Χαρβαντ μια χαρα!
      Μπορει να ειναι και golden boy των 8.000 χιλιαδες ευρω βεβαια , η μπορει να ειναι απλα ανοητος των 500 ευρω που θελει να λεγεται με τον Ζηκο της Παρνηθας οτι ειναι και μεσαια ταξη που τον εκανε ακομα πιο μικρομεσαιο απο οτι ηταν αφου εφαγε το παραμυθι του.. ”Ναι αλλα ο Κυριακος παιρνει εγκαιρα μετρα…” χαχαχαχα! Αυτοι ειναι φιλε!

  • Άντε ρε μάγκες από τον καναπέ…που γράφετε χωρίς ονοματεπώνυμο…διαμαρτυρηθητε ….από τον καναπέ με το λάπτοπ, και τον καφέ…αγωνιστές του φρέντο….μόνο αραλικι και ΔΕΗ…και πρέφα στο καφενείο…κάνεις δεν μας χρωστάει τίποτα, αν δεν δουλέψουμε για τον τόπο μας όλοι από όλα τα μετερίζια …άνοιξη δεν έρχεται. Αλλά όλοι κοιταμε τι κάνουν οι άλλοι , αυτοκριτική κάνεις μας

  • Οι ηγετες βγαινουν μεσα απ τα όνειρα του λαού κι όχι μεσα απ τα τσόφλια πορφυρογεννητου αυγου,σαν χελωνάκια χωρις καύκαλο!

  • Από τότε που ανέλαβε όλο ιδιωτικά έργα πάει και εγγαινιαζει. Α μη ξεχάσει ο Δήμαρχος Κοζάνης να δώσει το χρυσό κλειδί της πόλης στον πρόεδρο ΤΩΝ ΕΛΠΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ) τέως υπουργό Εθνικής οικονομίας του Καραμανλή Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος ως υπουργός έριξε στα βράχια όλη τη χώρα

  • Βγηκατε όλα τα Σύριζα κια από το καβούκι σας και μιλάτε. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά. Έχετε μπει στο χρονοντουλαμπο της ιστορίας!!!

  • Για όσους έχετε λίγο μυαλό.
    Ποιος ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
    Πάμε σιγά σιγά :
    ΤΣΙΠΡΑΣ: Έχει η θάλασσα σύνορα και
    δεν το ξέρω;
    ΖΟΥΡΑΡΙΣ:Δεν πειραζει να χάσουμε
    και κανένα νησί
    ΜΠΑΛΑΦΑΣ: Θα τι ρισκάρουμε με τους
    Τουρκους
    ΚΟΤΖΙΑΣ : Στο Αιγαίο να μην είμαστε
    μονοφαγαδες
    ΤΣΙΡΩΝΗΣ : Το Καστελόριζο δεν είναι
    στο Αγαιο
    Ξ Α Ν Α Ψ Η Φ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.