Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απινιδωτή στην Κοινότητα Κρόκου Κοζάνης

5 Απριλίου 2022
21:43
Ας συνδράμουμε όλοι στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απινιδωτή στην κοινότητά μας! Με υπευθυνότητα και ενεργό ενδιαφέρον στον συμπολίτη μας, αυτή η πρωτοβουλία συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας προκειμένου να σωθούν ζωές!
Τα κουτιά στα οποία θα συγκεντρωθούν τα χρήματα θα βρίσκονται σε καταστήματα του χωριού!
Ας κάνουμε όλοι κάτι για όλους!

 

8 σχόλια

  • Προς την κοινότητα Κρόκου και κάθε κοινότητα, η προηγούμενη περιφερειακή αρχή σήκωσε μεγάλο κουρνιαχτό για 100 ή 150 απινηδωτές που θα τους μοίραζαν σε κοινότητες συλλόγους και αθλητικά σωματεία, τώρα εσείς γιατί αγοράζετε καινούριο
    Ρωτήσατε τον Καρυπίδη,τι σας είπε

    • Τελικά ούτε ο Κασαπίδης θα τους πάρει….ας ελπίσουμε στην νέα αρχή μετά τις ερχόμενες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Μια νέα σοσιαλδημοκρατία θα ήταν πιο εύκολα οι πρωτεργατες του ΕΣΥ να ενίσχυαν έτσι τις τοπικές κοινότητες και όχι μόνο.

  • Καλοί και οι απινιδωτές,αλλά αφού ενδιαφέρονται για την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών τους,ας διώξουν και τα αυτοκίνητα που είναι πάνω στα πεζοδρόμια!

  • Ούτως η άλλως συμμετέχουμε κάθε μήνα στην αποκατάσταση μαρμάρινων κολωνακίων!
    Δεν περισσέυουν για απινιδωτή!

  • Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους αυτής της προσπάθειας όπως επίσης συγχαρητήρια και για αυτούς που κάνανε ανάλογη κίνηση και στο Δ.Δ Μαυροδεντρίου.
    Οι κινήσεις αυτές ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς – σωματεία – συλλόγους μιας και οι αρμόδιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα μπορούσαν να οργανώσουν και να συμμετάσχουν σε μία τέτοια κίνηση σφυρίζουν αδιάφορα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.