kozan.gr: Λιβερά λίγο πριν την τελετή εγκαινίων: O πρώην Δήμαρχος Ελλησπόντου Κυριάκος Τσανακτσίδης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να βελτιώσει περισσότερο την αρχική εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης για την Ακρινή (Βίντεο)

6 Απριλίου 2022
13:04

 

O πρώην Δήμαρχος Ελλησπόντου Κυριάκος Τσανακτσίδης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να βελτιώσει περισσότερο την αρχική εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης για την Ακρινή.

15 σχόλια

  • Τόσα χρόνια πού ήταν Δήμαρχος τι έκανε για την Ακρινη.
    Απλά συνέχεια θέλουν να το παίζουν ότι κάποιοι είναι αλλά πλέον Ο κόσμος Τους έχει καταλαβει

    • Ή Ακρινή, ό πρώην δήμος Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη, μόνο με την εντοπιότητα στις προσλήψεις στην ΔΕΗ μόνιμου προσωπικού ,καθώς και τών προσλήψεων με οκτάμηνη σύμβαση, που έγινε μόνο, λέω μόνο, από τόν πρώην δήμαρχο Ελλησπόντου Κυριάκο Τσανακτσιδη εδώ και 20 ολόκληρο χρόνια και δουλεύουν ακόμη και σήμερα στην ΔΕΗ φτάνει και περισσεύει και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Μιλάμε για την ανεργία, αλήθεια πόσο επίκαιρη είναι αλήθεια σήμερα!!

      • Δηλαδή τι έχει κάνει με την εντοπιότητα ο πρώην Δήμαρχος με 3% που έχει η Ακρινη στις μόνιμες προσλήψεις το θεωρείτε επίτευγμα
        Αλλά τον ενδιέφεραν τότε αλλά τον διαφέρουν και τώρα

      • Αφού θεωρείτε επίτευγμα το 3% στης μόνιμες προσλήψεις και την Β ζώνη στα οχταμηνα με απόθεσης δίπλα στο χωριό
        Του χρωστάμε και ενα Ευχαριστώ?????

  • Μασκούλες;;;;;;
    Αποστάσεις;;;;;
    Μέτρα;;;;;;
    Μπα ε;;;;;;;;
    Α ρε παπάτζες που φάγαμε τόσους μήνες.
    Πότε θα ξυπνήσεις Έλληνα;

  • Έτσι μπράβο ο καθένας για το θκοτ το χωριό οι άλλοι τι να νοιάζουν..Αυτήν την Ελλάδα είχαμε ανέκαθεν και αυτήν θα έχουμε!!

  • Ο πρώην Δήμαρχος και κάποιοι από τοπικο Συμβουλίου Ακρινης πότε δεν ήταν υπέρ της μετεγκατάστασης απλά πλέον αποκαλύφθηκαν.

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ τ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΑΚΟ,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΠΑΖΑΡΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

  • Κρίμα σε αυτόν τον άχαρο λαό που το μόνο που έχει μάθει είναι να γλύφει να γλύφει να γλύφει.Και δεν έμαθε να διεκδικεί με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.