Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης: «Εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για έργα οδοποιίας στο Δήμο Εορδαίας ύψους 3.950.000 ευρώ»

6 Απριλίου 2022
19:54

 

Εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για έργα οδοποιίας στο Δήμο Εορδαίας ύψους 3. 950.000 ευρώ. Η πρόταση περιλαμβάνει τη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών οδών που βρίσκονται στις κοινότητες Ασβεστόπετρας, Άρδασσας, Αναρράχης, Εμπορίου, Φούφας, Μηλοχωρίου, Δροσερού, Περδίκκας. Ανατολικού, Αγίου Χριστοφόρου, Πύργων και Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας. Το συνολικό μήκος της αγροτικής οδοποιίας που βελτιώνεται ανέρχεται σε περίπου 19,6 χλμ..

25 σχόλια

  • Το υπουργείο χρηματοδοτεί και ο βουλευτής βγάζει το δελτίο τύπου. Σε τι βοήθησες εσύ Στάθη;; Σε τίποτα. Απλά μας κάνεις μεταφορά ειδήσεων. Ωραίος ρόλος για βουλευτή.

  • Καμία αναμνηστική φωτογραφία με τον αρχηγό σου έβγαλες για να θυμάσαι πως ήταν όταν έπαιρνες 7000 το μήνα χωρίς να προσφέρεις τίποτα στον τόπο μας;. Και άσε τα ανούσια δελτία τύπου λες και έκανες εσύ τίποτα.

  • Τον χαβα του αυτός
    Πάει το δελτίο τύπου σύννεφο
    Βγήκες σήμερα καμιά σελφι π; Άντε ξανά πίσω Αθήνα Θεσσαλονίκη κύριε τζενγκα.

  • Τωρα που εφυγε το χαλαζι κι η βροχη,ο Εμμονικός,αρχισαν να βγαινουν τα σαλιγκαρακια,κυριολεκτικα και μεταφορικα!!

  • Ισοπεδωτικοι κάποιος για να υλοποιηθούν αυτά τα έργα πρέπει να ενδιαφέρεται κ να κάνει προτάσεις … αλλιώς ξέρετε η Αθήνα δε μυρίζει τα δάχτυλα της για τα προβληματα ανάγκες της Κοζάνης- Πτολεμαΐδας ! Μπράβο! συγχαρητήρια!

  • Τώρα τα νέα ερχονται μόνα τους,στον υπολογιστή!
    Δεν ειμαστε στη δεκαετία του ‘ 50,την Εποχή του Μαυρογιαλούρου!
    Μεχρί πότε αγγελιοφόροι του αυτονόητου;
    Μεχρι πότε ταχυδρόμοι του περασμενου αιώνα;θα εμπαίζετε τους ανθρώπους;

  • Τον παρακολουθω ο μονος που γυριζει ολον τον νομο.. ακούει αφουγκραζεται τις ανυσηχιες τα προβληματα του τοπου μας επεμβαινει με προτάσεις λυσεις
    Συνεχισε έτσι!!

  • Άλλη μια πρωτοβουλία του κύριου Κωνσταντινίδη που τελεσφόρησε. Μπράβο Στάθη όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε πως είσαι με διαφορά ο καλύτρος βουλευτής του νομού Κοζάνης.

  • Ο μόνος βουλευτής που ενδιαφέρεται ,τρέχει και πιέζει για όλα τα θέματα του νομού μας. Τα παραπάνω τρολάκια θα τρώνε τι γλωσσα τους όταν θα δουν και στις άλλες εκλογές τον Στάθη πρωτο βουλευτή του νομού.

  • Καλά βρε παιδιά τι πρόβλημα έχετε! Είναι ενα πολυ καλό νέο για την Εορδαία και βγάζετε τόση χολή… Παραδεχτείτε και κάτι

  • _Εγώ ξέρω πως πρόσφατα επισκέφτηκε Τοπικές κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, συζήτησε με τους Προέδρους όπου επικράτησε η αγωνία τους για έργα οδοποιίας και τέθηκε το ζήτημα της έγκαιρης έγκρισης των εν λόγω κονδυλίων. Αυτό οφείλει να είναι το έργο των Βουλευτών -να είναι παρόντες, να καταγράφουν και να μεταφέρουν στο Κέντρο τις ανάγκες των περιοχών τους. Και αυτό αναγνωρίζω ότι το κάνει, καλύτερα από όλους!

    • Εγώ πάντως ξέρω ότι οι προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης υποβλήθηκαν τον Μάιο του 2021. Είναι αδύνατο επομένως να άκουσε ΠΡΟΣΦΑΤΑ την αγωνία των κοινοτήτων και να προώθησε ολοκληρωμένη μελέτη. Μακάρι να βοηθάει και οι ενέργειές του να φέρνουν εντάξεις στην περιοχή. Αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε τον βουλευτή.

  • Στον αυτόματο πρέπει να έχει βάλει την έκδοση δελτίων τύπου ο τύπος. Μόνα τους εμφανίζονται πλέον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.