kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: “Όλα για το Κατερινιώ”

7 Απριλίου 2022
08:41
dadamogia

Mε υπερ-αρμοδιότητες έχει “φορτώσει” την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Κ. Δαδαμόγια ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης. Τελευταία “πράξη”, η τοποθέτησή της, ως Προέδρου, στην επταμελή Επιτροπή Ένταξης Έργων στο Ε.Α.Π. (ή αλλιώς Τοπικός Πόρος Ανάπτυξης). Όπως μαθαίνουμε,  η συγκεκριμένη προτίμηση του Γ. Κασαπίδη κι οι πολλές κοινές εμφανίσεις, αποκλειστικά μαζί της, σε διάφορες εκδηλώσεις, έχουν δημιουργήσει κλίμα εκνευρισμού & παραπόνων στο εσωτερικό της παράταξης, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν περνά, κρίνοντας, από τα όσα λέγονται στο παρασκήνιο. “Και καλά..”, θα πει κάποιος, “συνεργάτες είναι, τι θέλατε να μην εμφανίζονται μαζί;”. Έτσι είναι, δίκιο θα έχει. Ωστόσο, να, εκείνον τον Γρηγόρη (τον προκάτοχό της), ίσως να σκέφτονται κάποιοι, που εύλογα θα αναρρωτιέται, τι δεν έκανα σωστά; Γιατί, την περίοδο που ήταν εκείνος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, να μην ισχύει το αντίστοιχο, δηλαδή, “Όλα για τον Γρηγόρη”.  Γιατί να μην είναι κι εκείνος,  πλάι – πλάι με τον Περιφερειάρχη, την περίοδο που υπηρετούσε στο συγκεκριμένο πόστο; Βασανιστικά ερωτήματα, που η στήλη αδυνατεί να απαντήσει, αφήνοντας τον κάθε αναγνώστη στη βάσανο της αναζήτησης των αιτίων αυτής της αδικίας…

Η Χύτρα

23 σχόλια

  • ποιο αλλαζονας περιφερειαρχης δεν εχει κατοικηση στην ζεπ,περαν δε αυτου και εδω ισχυει οτι οι κολλητοι εχουν παντα προτεραιοτητα σε ολα

  • Η Κατερίνα Αναλαμβάνει και Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη θέση που είχε η κ.Γκατζαβέλη μέχρι Πρότινος,αλλωστε ειναι η Πρωτη Αντιπεριφερειαρχης..

  • Ίσως είναι φαν του Πασχάλη και λατρεύει το τραγούδι “κατερίνα, κατερινάκι… “. Άλλωστε δεν υπάρχουν τραγούδια για Γρηγόρηδες…

  • Είναι η πιο οργανωμένη αντιπεριφερειαρχης του Κασαπίδη. Έχει όρεξη για δουλειά, δεν έχει καθόλου ύφος και ότι αναλαμβάνει το ολοκληρώνει και σωστά και γρήγορα.

  • Είπαμε η κ. Κατερίνα πάει για μεγάλες θέσεις, χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Τζάμπα διαφήμιση. Είναι υπερτέλεια, τώρα τί θέλεις και εσύ; Άσχετο αν πέρα από τα τετριμμένα και τα στημένα δεν έχουμε ακούσει τίποτα από το στοματάκι της. Και είναι και νέο κορίτσι και μορφωμένο.

  • Εγω ενα θα πω,εκανε λαθος αλλαγες στους χωρικους αντιπεριφερειαρχες και προσπαθει τωρα να σωσει την χαζομαρα του πηγαινοντας συνεχεια στις καινουριες που εβαλε δηλ την κατερινα και την δεσποινα στην καστορια λες και αυτο θα τον βοηθησει,ο τζιτζικωστας δεν ειναι χαζος που εκει δεν εκανε αλλαγες,κρατησε τους ιδιους χωρικους,δεν ειναι για πειραματα οι θεσεις,καληνυχτα κασαπιδη.

    • Μην προσπαθείτε να το κάνετε άντρες εναντίον γυναικών. Δεν είναι αυτό το θέμα.Η αξιοσύνη δεν είναι θέμα φύλου. Η κ. Κατερίνα θέλει δουλειά. Αλλά όπως και ο αρχηγός του κόμματός της, αυτοπαινεύεται, χωρίς να κάνει αυτοκριτική.

  • Αποτελεσματική, ανώτερου κοινωνικά
    μορφωτικού επιπέδου,
    γλυκιά, ΑΛΗΘΙΝΗ, κοντά στον πολίτη!

    Όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι
    η Πρώτη Γυναίκα Νομάρχης Κοζάνης!

    Άρα, μάλλον… ξέρει τι κάνει ο Περιφερειάρχης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.