Δήμος Κοζάνης:  Ευχαριστίες σε πολίτες, συλλόγους και επιχειρήσεις για την προσφορά τους στο συσσίτιο

7 Απριλίου 2022
10:18
sissitio

Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης χρόνια τώρα παρέχει περισσότερες από 150 μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες, καθημερινά. Η σημαντική αυτή λειτουργία υλοποιείται με ίδιους πόρους, αλλά και την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται διαχρονικά επιχειρήσεις, σύλλογοι και πολίτες που με τις δωρεές τους συνδράμουν στο έργο του συσσιτίου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, το συσσίτιο Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τις πολύτιμες δωρεές που δέχτηκε τον μήνα Μάρτιο του 2022:

  • Στο αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)
  • Στο αρτοποιείο Γεωργάκας Ο.Ε.(πίτες)
  • Στο φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα (ψωμιά)
  • Στην Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)
  • Στην επιχείρηση «Γρηγόρης» επί της 11ης Οκτωβρίου 49 στην Κοζάνη (σαλάτες, τυροπιτοειδή και σάντουιτς καθημερινά).
  • Στον πρόεδρο της κοινότητας Αλωνακίων Ευσταθιάδη Θεοχάρη ο οποίος προσέφερε αυγά.
  • Στη μητέρα, τα αδέλφια και τον ανιψιό του εκλιπόντος Γεωργίου Βαβούρα οι οποίοι προσέφεραν στη μνήμη του διάφορα νηστήσιμα τρόφιμα.
  • Στους κυρίους Γεώργιο Κριαρά, Λάζαρο Κουζιάκη, Αργύρη Γούσια, και Ηλία Γκιούρα οι οποίοι πρόσφεραν διάφορα τρόφιμα στη μνήμη του Ιωάννη Τζαφέτα .
  • Στην επιχείρηση Αθανάσιος Τσιφτσής και ΣΙΑ Ο.Ε.», (παραγωγή-εμπόριο αυγών Καρυδίτσα Κοζάνης) που μας προσέφερε αυγά για τις ανάγκες του συσσιτίου.
  • Σε όλους τους πολίτες που συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου με τις ανώνυμες δωρεές τους.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.