Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: “Η αλήθεια στην πολιτική και η ανοχή του ψεύδους – Αποκρύπτουν την αλήθεια για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμαρχος και ο Βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών”

7 Απριλίου 2022
11:00

 

            Τις τελευταίες μέρες οι Δυτικομακεδόνες και ειδικότερα οι συμπατριώτες μας στα Γρεβενά, με έκπληξη παρακολουθούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

            Τόσο ο Δήμαρχος Γρεβενών όσο και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκρύπτουν την αλήθεια από τους συμπολίτες μας στα Γρεβενά, είτε για λόγους άγνοιας, είτε για λόγους σκοπιμότητας.

            Δεν δικαιολογείται Βουλευτής και Δήμαρχος να μην γνωρίζουν πως ένα Κεντρικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως αυτό του «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»  έχει 14 προσκλήσεις εκ των οποίων η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε δικαίωμα για 4 προσκλήσεις ενώ οι Δημοτικές Αρχές, είχαν δικαίωμα σε όλες τις υπόλοιπες.

            Οι 4 Προσκλήσεις είναι για το σύνολο της Περιφέρειας και δεν αποκλείστηκε καμία Περιφερειακή Ενότητα από το Πρόγραμμα, όπως εσφαλμένα οι  εν λόγω κύριοι υποστηρίζουν.

Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες των Γρεβενών για το λόγο που στρέφονται εναντίον της Περιφερειακής Αρχής.

            Με αίσθημα ευθύνης η Περιφερειακή Αρχή αξιοποιεί όλα τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα για το σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων, πολλώ δε μάλλον για την Π.Ε. Γρεβενών που εγκαταλείφτηκε τα τελευταία χρόνια στο έλεος λάθος αποφάσεων, από πολιτικές, πολιτικούς και Αυτοδιοικητικούς.

            Τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας προγραμματίστηκαν, έγιναν και γίνονται έργα σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που δεν έγιναν τα τελευταία δέκα χρόνια.

12 σχόλια

  • Μιλάμε για ανάπτυξη όχι αστεία… που να έρθει και ο δράκος, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!

  • Απο όλη αυτή τη φασαρία – την χωρίς λόγο και αιτία – στο τέλος θα βγεί κερδισμένος ο Κασαπίδης. Απλά έχει δίκιο…

    • Ο Κασαπίδης είναι ο μόνος περιφερειάρχης που κατάφερε μα χάνει συνεχώς και μόνιμα από το πρώτο εξάμηνο της θητείας του. Η μια αποτυχία πίσω από την άλλη . Τώρα πέρασε το τρένο πλέον , καιρός να πάει σπίτι του για να σταματήσει να κάνει ζημιά σε εμάς τους δυτικομακεδόνες αλλά και στη νέα δημοκρατία !

  • Λιγη υπομονη ακομη σε λιγους μηνες ολοι αυτοι οι α(χ)ριστοι θα αποτελουν παρελθον για τον τοπο και για την χωρα γενικοτερα.
    οσο κι αν υπαρχουν δεξιοτρολ και βολεμενα προβατακια που τους στηριζουν ο λαος θα τους δωσει το μηνυμα που πρεπει!

    • Πάντα ο λαός δίνει το μήνυμα…υπομονή…Πάντως σημαίες της Βενεζουέλας δεν βλέπω να ξανακυματίζουν στο Σύνταγμα…Φτάνει, αρκετά με τα ξεσκισμένα μνημόνια!

  • Αυτός που έγραψε το δελτίο τύπου αγνοεί τα στοιχειώδη. Θες Γιώργο να τον κατατροπώσεις το Δασταμάνη, βγες και πες εκεί είναι ΄τα εργα της Κοζάνης, εκεί των Γρεβενών εκεί της Καστοριάς και εκεί της Φλώρινας. Με νούμερα στοιχεία και ΑΔΑ.
    Λέγοντας οτι το «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» έχει 14 προσκλήσεις εκ των οποίων η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε δικαίωμα για 4, δεν απαντά ποιά έργα εντάχθηκαν ή θα ενταχθούν στα Γρεβενά.
    Απλά είναι τα πράγματα, το κείμενο αυτό, σόρρυ κιόλας, αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα ούτε πείθει κανένα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.