Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με το νέο διοικητή της Π.Υ. Κοζάνης Ιωάννη Αμανατίδη

8 Απριλίου 2022
11:35

 

Συνάντηση με το νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κοζάνης, Πύραρχο, Ιωάννη Αμανατίδη, είχε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στο Δημαρχείο. Τον διοικητή συνόδευε ο πυροσβέστης και περιφερειακός σύμβουλος, Ηλίας Κάτανας.

Ο κ. Μαλούτας καλωσόρισε τον καινούριο διοικητή και εξέφρασε τη διάθεσή του για αγαστή συνεργασία τόσο κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου όσο και σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της παραχώρησης οικοπέδου για την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη βούλησή τους για συνεργασία στο συγκεκριμένο ζήτημα. Υπενθυμίζεται, ότι το αίτημα μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο δήμαρχος Κοζάνης επεσήμανε τη θετική του αντιμετώπιση για την εξεύρεση οικοπέδου στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης.

4 σχόλια

  • Εγινε και Παράγοντας ο Ηλίας ο Κάτανας..αυτός μόνο τον Καρυπίδη Συνόδευε.οπως στην Συμφωνία των Πρεσπών που ηταν δίπλα του…Ο Ανδρεόπουλος τι λέει για όλα αυτά.

    • Ο Κατανας εκ των πραγμάτων είναι θεσμικός παράγοντας… Ο Ανδρεοπουλος τον οποίο επικαλείσαι τι είναι;;; Ψάξε να βρεις αλλού νόημα στη ζωή σου

      • Αγαπητέ ανώνυμε,

        Ο Κάτανας είναι περιφερειακός σύμβουλος.

        Εγώ (Ανδρεόπουλος) είμαι ο επίσημος συνδιλαλιστικός εκπρόσωπος των Συναδέλφων μου για 7 συνεχόμενη θητεία, δηλαδή από το 2008.
        Αν δεν με γνωρίζεις είμαι στη διάθεσή σου.
        Και για να χαριτολογήσω λιγάκι είμαι Πρόεδρος και του Ηλία είτε το θέλει είτε όχι.

  • Κάτανα ξεκίνησες να γράφεις..επιτέλους..για την παρουσια σου στην συμφωνια των πρεσπων θα μιλήσεις η θα κρύβεσαι..οσο για τον ανδρεόπουλο ειναι ο πρόεδρος σου.σε αρέσει δεν σου αρεσει Σύμβουλε της Αντιπολιτευσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.