kozan.gr: Τρεις Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης (Δουγαλής, Παφύλης & Τουμπουλίδου), βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/4, στο Λάκκο του Κρόκου – Γιατί πλημμυρίζει ο δρόμος; (Φωτογραφίες)

8 Απριλίου 2022
13:24

 

Τρεις Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης (Δουγαλής, Παφύλης & Τουμπουλίδου), βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/4, στο Λάκκο του Κρόκου, κατόπιν αιτήματος της Προέδρου της Κοινότητας Περιστέρας Καρατζέτζου, καθώς το τελευταίο διάστημα  φαίνεται πως υπάρχει κάποια διαρροή σε αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει ο δρόμος. Λόγω του ότι, αρχικά, δεν ήταν ξεκάθαρο ποια από τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες & κατ’ επέκταση ποια από τις υπηρεσίες ήταν υπεύθυνη για την αποκατάσταση του προβλήματος, οι τρεις Αντιδήμαρχοι, μαζί με υπηρεσιακά στελέχη, μετέβησαν επί τόπου στο σημείο,  ώστε να εκτιμηθούν οι αιτίες και το μέγεθος του προβλήματος και στη συνέχεια να δοθούν οδηγίες  για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Πήγαν και μπαζωσαν το ρέμα (εδώ και χρόνια) και αντί να το ξεμπαζωσουν μπας βελτιωθεί η κατάσταση αυτοί έχτισαν και διάφορα άλλα που δυσχεραίνουν το πρόβλημα. Και σα να μην έφτανε αυτό τώρα πήραν την απόφαση πάλι εκεί να χτίσουν το περιβόητο μουσείο του Κρόκου. Δηλαδή μιλάμε οι άνθρωποι, τοπικοί και Δήμος, δεν παίζονται. Άντε καλά κρασιά..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι