kozan.gr: Το μέρος του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη πήρε ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, στη διαμάχη του με το Δήμαρχο Γρεβενών Γ. Δασταμάνη για τα έργα στο Πρόγραμμα Τρίτσης – “Απαντήθηκε το ερώτημά σου από τον Περιφερειάρχη κι έκανες ότι δεν το άκουσες. Με ενόχλησε αυτή η συμπεριφορά. Γιατί τέτοια επίθεση;” – Mε αναλυτικά στοιχεία του απάντησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης (Βίντεο)

11 Απριλίου 2022
11:56

 

Το μέρος του Περιφερειάρχη Γ. πήρε ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, στη διαμάχη του με το Δήμαρχο Γρεβενών Γ. Δασταμάνη για τα έργα στο Πρόγραμμα Τρίτσης, στο πλαίσιο της σημερινή συνεδρίασης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, όπου σε κάποια στιγμή τέθηκε το θέμα. “Απαντήθηκε το ερώτημά σου από τον Περιφερειάρχη κι έκανες ότι δεν το άκουσες. Με ενόχλησε αυτή η συμπεριφορά. Γιατί τέτοια επίθεση;”, είπε ο Δήμαρχος Βοΐου, με τον Δήμαρχο Γρεβενών να απαντά με αναλυτικά στοιχεία.

24 σχόλια

  • δηλαδη ρε ζευκλη τι θες να μας πεις για να μην τρελαθουμε δηλαδη,το οτι ο κασαπιδης ελκει την καταγωγη του απο το βοιο αυτο δεν σημαινει κατι;εδω ως περιφερειαρχης εχει εγκρινει ενα σκασμο εργα για το βοιο απο την στιγμη που για αλλες περιφερειακες ενοτητες και δημους με μεγαλυτερο πλυθυσμο δεν εχει εγκρινει ουτε τα μισα,μην δουλευομαστε και μεταξυ μας

    • Ο περιφερειάρχης θα κάνει έργα με αυτούς που μπορεί να συνεργαστεί και όχι με αυτούς που τον βρίζουν ή δεν τον υπολογίζουν.

      • Δεν είναι μαγαζάκι του για να κάνει ότ του καπνίσει. Οφείλει να είναι δίκαιος και όχι να ευνοεί μόνο αυτούς που θέλει. Μήπως γι’αυτό απευθύνθηκε στην Άρτα; Μήπως να κατέβει υποψήφιος εκεί;

      • Οταν ερθει η μερα της καλπης τοτε να μην παρακαλαει για ψηφαλακια τοτε ο γιωρικας των κηπων απο την Εορδαια την οποια και εχει φτυσμενη 3 χρονια τωρα…
        αλλα και αλλες τριγυρω περιοχες που επισης τις εχει φτυσμενες και αυτες.
        Δεν ξερω αν γνωρίζεις αλλα δυστυχως η ευτυχως αναλογα απο ποια σκοπια το βλεπει ο καθενας τον γιωρικα σας τον εβγαλαν και αυτες οι περιοχες που εσυ λες οτι τον βριζουν και δεν τον υπολογιζουν.

        Εν τελη…αν οπως κλαιγεσαι οτι τον βριζουν τον κυριο κηπακοι και κοτουλες δεν φταινε οι ανθρωποι , βλεπουν τα πεπραγμενα του και τις κινησεις του και καταλαβαινουν ποιος νοιαζεται και ποιος οχι. Τα παραπονα σου λοιπον στον Γιωργη το παιδι του λαου οπως τολμησατε να τον αποκαλεσετε καποτε εσεις οι … Κασαπιδικοι. Αν και τωρα ειναι ηδη αργα εχει τελειωσει κι αυτος πολιτικα ηδη απλα περιμενει την επισφράγιση της καλπης σε λιγοτερο απο 12 μηνες.

    • Απαντήθηκε ξεκάθαρα. Δεσμεύτηκε όλο το ποσό για έργα στο Βόϊο και το Άργος Ορεστικό και δεν έμειναν χρήματα για τα Γρεβενά.

  • Καλά κ.Ζευκλη δεν σας ενόχλησε ότι δεν απαντάει ούτε στο τηλέφωνο ο Περιφερειάρχης;
    Δεν σας εντυπωσίασε ότι ο Περοφερειαρχης συμπεριφέρεται ως Λουδοβίκος;
    Δεν ζείτε στην ίδια Περιφέρεια;
    Δεν μιλάτε με κόσμο;

  • ΕΝΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΤΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

  • Ο Κασαπιδης το ξαναλέω. Οι γύρω του θα τον χαντακωσουν.Δεν έχει καλους συμβούλους.Τον κάνουν μεγάλο κακό. Αν ήταν σήμερα το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια να δεις πως θα δούλευαν για τους δικούς τους. Εδώ με ΝΔ πάλι αυτοί βρε παιδάκι μου. Πάντα βρίσκουν τον ειδικό για να κάνουν την δουλειά τους. Όπου εξουσία ξωπίσω. Αλλά οι ΝΔ αυτούς πάλι θέλουν.Αν κατέβει Ο Αμανατιδης θα είναι διαφορετικά. Αυτός τρέχει για το χωριό του για αυτούς που τον στήριξαν. Εγώ θέλω ΠΑΣΟΚ. Μόνο ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμάκι.

  • Που εισαι δεξιοτρολ να μας πεις Κασαπιδης 50% και στις επομενες εκλογες…ελα μην αργεις κανε μας να γελασουμε παλι σημερα αχαχαχαχα

    • Βλέπω όμως ότι για το θέμα δεν λές τίποτα…έβαλε τελικά έργα ή όχι??Σας πειράζει που ο Γιώργος κάνει έργο αλλά δεν πειράζει..ξυδάκι…Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

      • Καλα εσυ νομιζεις οτι εβαλε εργα;τελειωσε το παραμυθι,τα λεφτα πηγαν σε κοζανη και φλωρινα,καστορια-γρεβενα τιποτα,δεν παει να χτυπιεται ο κασαπιδης,εκανε το λαθος και προσπαθει να τα μπαλωσει,το δικιο το εχει ο δασταμανης,απλα δεν περιμενε ο κασαπιδης να σηκωθει τοσος θορυβος.Ο ζευκλης επειδη υπαρχουν εργα στον δημο του κανει τον δικηγορο του κασαπιδη και αυτο ειναι λαθος,αν ο καθενας κοιταει μονο τον εαυτο του μην γκρινιαζει την επομενη φορα που θα ειναι εξω απο εργα.

      • Νατος ο παμγεγιστος αυλικος της καρδιας μας αχαχαχαχα! Καλως τον!
        Πες μας τον γιατρο σου να παμε και εμεις για να μπορεσουμε να δουμε και εμεις το εργο του Γιωργη γιατι μεχρι στιγμης δεν βλεπουμε τιποτα.

        Συνεχισε να ζεις στον μπλε κοσμο σου με τα αφηγηματα του ’19 του χρονου τετοια εποχη θα παρεις την απαντηση απ την καλπη για το ποιος θα παρει αυτο που θα παρει 😉

        Υ.Γ. Η πρωτη μεγαλη πολιτικη φαπα βεβαια θα ειναι στις εθνικες εκλογες που θα γινουν συντομα.

  • Προς κόλακες και αυλοκόλακες:
    Γιατί να επεί μένει ο Δσταμανης και ο ΠΑΤΣΗΣ;
    Τι άραγε συμφέρον να έρθουν σε ρήξη με τον Περιφερειάρχη;
    Μπορεί κάποιος από τους παραπάνω να μου δικαιολογήσουν;
    Ήρεμα ρωτάω,,,,,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.