Απολογισμός των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης για το χρονικό διάστημα από 1/1/2021 έως 31/12/2021

11 Απριλίου 2022
13:47

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Φλώρος Μάρκος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006),όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καλεί σε ειδική συνεδρίαση, δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης, (παράλληλα) όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους θεσμοθετημένους Συλλογικούς Φορείς του Δήμου την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00 με μοναδικό θέμα: την παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το χρονικό διάστημα από 01/01/2021 έως 31/12/2021.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

10 σχόλια

  • Γιατι εγιναν εργα και δεν τα ειδαμε, τουλαχιστον στην πολη;Αυτοι δεν κανουν wc στο παρκο, αυτοι δεν μπορεσαν ν`ανοιξουν 20 μετρα δρομο στο σταθμο να ενωσουν την πολη με τα Πλατανια και συνεχιζουν ακομα να βλεπουν τη Γκερτσου να στεναζει απο την κινησηΤι εχουν με τη Γκερτσου, και δεν την απελευθερωνουν δε μπορει να το καταλαβει ανθρωπινος νους.Ισως το καταλαβουν το βραδυ των εκλογων, αλλα μαλλον δε θα τολμησουν να ξανακατεβουν.

  • Να δείτε που όλη η συζήτηση θα είναι για την κλιματικα ουδέτερη πόλη (που στην πραγματικότητα δεν αποφέρει τίποτα).
    Αυτό είναι θράσος γιατί δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ. Τι θα παρουσιάσουν; Τους ειδικούς συνεργάτες; Τι έχει να πει ο δήμος; Ποιο το όραμα του; Ποιες η ευκαιρίες ανάπτυξης;
    Μας δουλεύουν; Αφού δεν έκαναν τίποτα τι απολογισμό κάνουν;
    Για τόσο χαζούς μας περνάνε;

    • Πως δεν εχουν εργο.Μελετη για νεο νοσοκομειο.Κοροιδευουν τον κοσμο, λες και τα νοσοκομεια τα κανουν οι δημοι.Απλως ναχαμε να λεγαμε.Σου λεει καποιοι θα τσιμπησουν, ωραιο θεμα προεκλογικο και πιασιαρικο.Αμ δε.Μια φορα μας γελασανε δευτερη δεν εχει.Κοζανη τοπος να ζεις κι ας ειμαι ψηφοφορος της ν.δ.Αυτοι τουλαχιστον δεν ειναι εξαρτημενοι απο κανεναν.

  • Ανεργία
    Φτώχεια
    Μαγαζιά κλείνουν
    Ο πληθυσμός της Κοζάνης συρρικνώνεται
    Τα φωτοβολταϊκά πληθαίνουν
    Η πόλη είναι μπάχαλο
    Τα ενοίκια δεν εισπράττονται
    Αυτά και άλλα πολλά είναι τα πεπραγμένα τριών ανίκανων δημάρχων

  • Λαζο μην τους ακούς. Βλέπουμε καθημερινά το έργο σου στο δήμο. Ένας δήμος κόσμημα, τα χόρτα; Δεν προλαβαίνουν να μεγαλώσουν και τρέχουν να τα κουρεψουν. Οι λάμπες; Πριν καούν αλλάζονται. Νέες θέσεις εργασίας; Άδειες οι καφετέριες, δουλεύουν όλοι. Τεράστιο έργο. Σαν χθες θυμάμαι τον πρωθυπουργό που σου έδινε την τιμητική πλακέτα του τάγματος των ιπποτών της υγείας, για τον δήμο πρότυπο απεναντιυστη διαχείριση του COVID-19. Ένα παράπονο έχω μόνο. Πείτε λίγο τους πιλότους, ναι αυτούς που εκπαιδεύονται να πετάνε λίγο πιο ψηλά γιατί θέλω να κοιμηθώ το μεσημέρι και κάνει φασαρία η εξάτμιση από το αεροπλάνο. Ήμουν χθες στην πλατεία Λασσάνη, έπαθα πλάκα με τη νέα πλατεία. Αναδύονται τα στοιχεία νερού από τα έδαφος, τέλεια. Επίσης τα μαγαζιά εκεί δουλεύουν χάρη στα λεωφορεία που εμβόλιμα σταματάνε και αφήνουν τον κόσμο από τα χωριά. Μπράβο σας. Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφέρω το νέο νοσοκομείο και τις καινούργιες εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής. Πολύ καλή δουλειά. Περνούσα χθές την Παύλου Μελά και το θέμα της συγκοινωνίας με άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθόλου κίνηση. Λες και ερήμωσε η πόλη. Τέλος θα ήταν αδικία να μην αναφέρω την πολύ καλή δουλειά με την τηλεθέρμανση που την είχα στο 23 όλο το χειμώνα και ήμουν με το βρακί σπίτι.
    Μπράβο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.