Ευχαριστήρια Επιστολή από την Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων «Νεφέλη 3» προς τον «Φιλοπρόοδο Σύλλογο» για την πολύτιμη προσφορά του

11 Απριλίου 2022
18:47
Κανένα σχόλιο

Η πόλη της Κοζάνης ξεχωρίζει ως φάρος πολιτισμού σε ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία εδώ και πολλά χρόνια. Τόσο η Δημοτική Βιβλιοθήκη, στην οποία μπορεί να βρει κανείς σπάνια και μεγάλης ιστορικής σημασίας βιβλία, όσο και τα λογοτεχνικά περιοδικά και οι πολιτιστικοί σύλλογοι που ξεχωρίζουν πανελληνίως για το έργο και την δράση τους συμβάλλουν στην διαμόρφωση μιας ιδιαίτερης πολιτιστικής ταυτότητας για τους Κοζανίτες.

Ο «Φιλοπρόοδος Σύλλογος», ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας , που ξεχωρίζει για την συμβολή του στην προώθηση των τεχνών και των γραμμάτων με ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, αλλά και για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του δείχνοντας την ειλικρινή αλληλεγγύη των μελών του για ακόμα μια φορά σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Στην δομή ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων «Νεφέλη 3» του Κοινωνικού ΕΚΑΒ που βρίσκεται στην Νεράιδα, είχαμε την χαρά να λάβουμε πολλά είδη πρώτης ανάγκης – πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούμε δεδομένα στον σύγχρονο και ελεύθερο δυτικό κόσμο – για τους ανήλικους πρόσφυγες που φιλοξενούμε. Tα μέλη του Συλλόγου βγήκαν στην τοπική αγορά ώστε να εξασφαλίσουν ρουχισμό, υποδήματα, αθλητικά είδη -και όχι μόνο- διαθέτοντας από τον προσωπικό χρόνο τους στα παιδιά του πολέμου που στερούνται βασικά αγαθά.

Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα τόσο για τα καινούρια τους ρούχα και παπούτσια, όσο και για την επώνυμη μπάλα ποδοσφαίρου που τους εξασφάλισαν τα μέλη του «Φιλοπρόοδου Συλλόγου», την οποία ήδη αξιοποιούν παίζοντας ποδόσφαιρο καθημερινά με πολύ όρεξη.

Η προσφορά του Φιλοπρόοδου Συλλόγου ενίσχυσε τους ανηλίκους της Δομής, ώστε να παρακολουθούν την τυπική εκπαίδευση και να συμμετέχουν σε εξωτερικές δραστηριότητες με ντόπιους συνομηλίκους τους, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως μόνο με την αλληλεγγύη μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες αυτές εποχές.

Το Διοικητικό Προσωπικό και οι εργαζόμενοι της Δομής ΝΕΦΕΛΗ 3,

ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου κ. Τάσο Γκλούμπο

και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την προσφορά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.