kozan.gr: Μ. Μόσχου: “Κατώτεροι των περιστάσεων οι κυβερνητικοί βουλευτές της περιοχής κι ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας” (Βίντεο)

11 Απριλίου 2022
19:09

 

Στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel μίλησε ο Πρόεδρος του Σπάρτακου Μ. Μόσχου σχολιάζοντας τις ενεργειακές εξελίξεις και την κουβέντα για την παράταση των λιγνιτικών μονάδων, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: “Κατώτεροι των περιστάσεων οι κυβερνητικοί βουλευτές της περιοχής κι ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας”.

16 σχόλια

  • Στην χειρότερη χρονική στιγμή βγάλαμε την δεξιά για να μας πάει στον πάτο 3 χρονια τωρα και σε τοπικο και σε πανελλαδικο επιπεδο.
    ο θεος να βαλει το χερι του με αυτούς που μπλέξαμε
    δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι έχουμε περάσει ως τώρα με δαύτους

      • Κι εσύ ξύπνα απ τον μπλε λήθαργο που σε ριξε αυτο το…πραγμα εκει που θελει να λεγεται και κυβερνηση της Ελλαδας!

    • Πωπω !!! Πως τα λες τόσο ωραία και τσεκουράτα !!! Φωτιές βγαίνουν από το σώμα σου και είναι έτοιμες να κατακάψουν τους ΝΔουλους , να τους αφανίσουν , να καθαρίσουν τον κόπρο του Αιγέα .Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα φωνάζουμε όλοι μαζί «Γιώργο θυμίσου είμαστε μαζί σου .Είσαι ο θεωρητικός της συριζαιικης ανοησίας .

  • Αλουρα μόσχο……. Μια ζωή κρατικοδιετοι…. Κανεις και κριτική, τι είναι το βουλευτιλικι… Θαρρείς πως εισακουγωνται, το ίδιο και οι ζεοι ήταν…… Καταστρέψατε τη ΔΕΗ , ζητάτε και τα ρέστα……

  • Eνω εισυ ανωτερος ολων.Οι του κομματος σου;κι αυτοι κατωτεροι;Ποιο πανεπιστημιο τελειωσα ο προεδρος;

  • Εδώ ταιριάζει το Κοίτα ποιος μιλάει.
    Είναι οι Βουλευτές κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ τα συνδικάτα, ΓΣΕΕ, Εργατικά Κέντρα, Πρωτοβάθμια κλπ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.
    Η κατάντια των συνδικάτων είναι και μια απάντηση σε αυτούς που βαυκαλίζονται για τις «ευλογημένες μέρες» της ΠΑΣΟΚΟκρατιας. Έργο αυτής της ΠΑΣΟΚΟκρατιας είναι η κατάντια ενός κινήματος της Ελληνικής κοινωνίας, ώριμο για βαθιές τομές, που εκφράστηκε με το ΠΑΣΟΚ της 10ετιας του 80, αλλά αυτοί οι απατεώνες κατάφεραν να το εξουδετερώσουν μετατρέποντας το σε κομματικά παραμάγαζα κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, εργατοπατέρων, αγροτοπατέρων, αποτυχημένων δημάρχων, που η δυναμική τους είναι όχι το έργο, τους αλλά ο κομματικός στρατός αχθοφόρων πλαστικής σημαίας.
    Κύριοι που μας κουνάτε και το δάχτυλο τώρα τελευταία Ιδού τα έργα και οι ημέρες σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.