kozan.gr: Ηλεκτρικά Πατίνια και Ηλεκτρικά Ποδήλατα μέσω sharing στην Κοζάνη – Aπό σήμερα Τρίτη , 12 Απριλίου 2022, τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή «SCOOT Fun & Rides» (Φωτογραφίες)

12 Απριλίου 2022
14:15

                Από την Τρίτη , 12 Απριλίου 2022, τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή «SCOOT Fun & Rides», την οποία μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν από το Google Play (Android) και το App Store (iOS), μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα μίσθωσης, ηλεκτρικών πατινιών αρχικά  και συμβατικών  Ποδηλάτων   από τέλη Ιουλίου , στην πόλη της Κοζάνης .

                Η εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε από την νεοσύστατη ελληνική  εταιρεία «SCOOT MON. I.K.E.», με έδρα την Πάτρα και αποτελεί μία πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση στις καθημερινές μικρές μετακινήσεις ή για αναψυχή!

                Τα ηλεκτρικά πατίνια της «SCOOT Fun & Rides», πράσινα στο χρώμα, αλλά και τη φιλοσοφία, βρίσκονται σταθμευμένα – απενεργοποιημένα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης , τα οποία ο χρήστης της εφαρμογής «SCOOT Fun & Rides» μπορεί, εύκολα και γρήγορα, να εντοπίσει μέσω της ανωτέρω εφαρμογής.

                Η μίσθωση των ηλεκτρικών πατινιών γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής, χωρίς την παρέμβαση φυσικού προσώπου, με την απλή και σύντομη εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή και τη χρήση χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας, οπότε και μπορεί να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό πατίνι.

                Ο χρήστης μπορεί, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εντός του εμφανιζόμενου στην εφαρμογή χάρτη, να διακόψει τη χρήση του ηλεκτρικού πατινιού (επίσης χωρίς την παρέμβαση φυσικού προσώπου), οπότε διακόπτεται η χρέωση του χρήστη και απενεργοποιείται το ηλεκτρικό πατίνι, ενώ υπάρχει και δυνατότητα πρόσκαιρης παύσης λειτουργίας, με μειωμένη χρέωση.

                Τα ηλεκτρικά πατίνια της «SCOOT Fun & Rides» φέρουν σύστημα ακριβούς εντοπισμού γεωγραφικής θέσης (GPS), ώστε, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να διαπιστωθεί πού βρίσκονται και δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν εκτός εφαρμογής. Στα ηλεκτρικά πατίνια της «SCOOT Fun & Rides» υπάρχουν αφενός οδηγίες χρήσης για τους υποψήφιους χρήστες και το παρακάτω σημείωμα – μήνυμα προς τους περαστικούς:

«SCOOT Fun & Rides –  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ

  • παρακαλώ μην με μετακινείτε, καθώς ενεργοποιείται ο συναγερμός και καλείται η αστυνομία!
  • βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω έναν χρήστη στον προορισμό του
  • Αν ενοχλώ στείλτε email στο [email protected] ή μνμ στο 6989823612 (viber)

*πληροφορίες στο www.scoot.ltd».

Τα εν λόγω οχήματα δεν λειτουργούν εάν δεν ενεργοποιηθούν. Δεν λειτουργούν, ούτε ξεχρεώνονται, όταν βρίσκονται εκτός του εμφανιζόμενου στην εφαρμογή χάρτη (παρότι εντοπίζονται με ακρίβεια). Οι χάρτες είναι δυναμικοί και θα διαμορφώνονται συνεχώς κατά τις επόμενες ημέρες, συνεκτιμώντας τα μεταβαλλόμενα δεδομένα και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

                Κατέβασε την εφαρμογή και μετακινήσου έξυπνα, γρήγορα και οικολογικά!

Download link

Για τη SCOOT Μον. Ι.Κ.Ε.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.