Aναγνώστης καταγγέλει, στο kozan.gr, την επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτo, το βράδυ της Κυριακής 10/4, στο κέντρο της Κοζάνης

12 Απριλίου 2022
18:41

Το βράδυ στο ρολόι μπροστά δέχτηκα επίθεση από ένα άσπρο τσομπανόσκυλο με καφέ σημάδια το οποίο προστάτευε μια σκύλα κοντή μαυρη σε χρώμα  και στα καλά καθούμενα βρέθηκα αβοήθητος χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.. Εκανα ελάχιστα πισω απο τη θέση που βρισκόμουν και καθώς έπεσα στο χώμα στα τετράγωνα παγκάκια αναγκάστηκα και το κλώτσησα καθώς δεν είχα άλλη επιλογή.. Είμαι τυχερός που δεν με δάγκωσε καθώς επιχείρησε πολλές φορές..  Κάτι πρεπει να γίνει επιτέλους με τα αδέσποτα παιδια.. Έλεος..

 

 

 

21 σχόλια

  • Φωνή βοώντος εν τη ερημω. Εδώ ο πολίτης αφήνει αδιάφορους τους αυτοδιοικητικούς. Δεν τους ενδιαφέρουν. Μόνο μηνύσεις μπορεί να τους ενοχλησουν
    Αλλιώς νιρβάνα.

  • Και δεν είσαι ο μόνος,μπροστά στο Αρτοποιείο του Γεωργάκα επίσης το ίδιο σκηνικό, με παιδί Γυμνάσιου, μέρα μεσημέρι!!!

  • Συνέχεια τέτοια, έχουν γεμίσει αδέσποτα οι γειτονιές.τι το θέλες κι είπες ότι το κλωτσησες; τωρα θα πουν οι φιλωζωοι, που όμως το κοκορέτσι το χλαπακιαζουν, εκεί δεν είναι φιλόζωοι. Εισαγγελέα με μαζικές μηνύσεις.

  • Αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει με κάποιο τρόπο, δεν μπορεί να φοβάται ο κόσμος και ιδικά τα παιδιά να βγουν έξω λόγο από τις αγέλες τον αδέσποτων. Είναι παντού στην πόλη και είναι μεγάλες αγέλες και όποιος γνωρίζει ξέρει καλά πως συμπεριφέρονται οι αγέλες. Δεν χρειάζεται να τα προκαλέσεις αρκεί μόνο ένα να κάνει τον μάγκα και να γίνει το κακό. Οι αρχές πρέπει να δράσουν γιατί έχει φτάσει στο απροχώρητο και θα γίνουμε είδηση σύντομα.

  • Στην Παναγία Φανερωμένη χαμός…. Συχνά πυκνά όπως και χθές το βράδυ εμφανίζονται αγέλες και ο φόβος καλά κρατεί. Ο κόσμος φοβάται και ζητάει βοήθεια πλέον, ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα.

  • Την Κυριακή το πρωί Παύλου μελά με επιτέθηκαν 2 σκυλιά δε φαντάζεστε ποσο αγριεμενα ήταν θα με είχαν κατασπαραξει, να είναι καλά ένας κύριος κ ένας ταξιτζής που σταμάτησαν κ τα έδιωξαν, το έχω αναφέρει στο δημο!Έχει παραγίνει το κακο με τα αδεσποτα κάτι πρέπει να γίνει πρέπει να τα μαζέψουν, τόσο δύσκολη υπόθεση είναι?

  • Τι το συζητάμε… δεν θα γίνει τίποτα… το ελληνικό κράτος και η τοπική αυτοδιοίκηση έχει πάρει τις αποφάσεις του, τα σκυλιά μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και αν προστατέψεις τον εαυτό σου πιθανόν να βρεις και τον μπελά σου στο τέλος

  • Απαράδεκτη κατάσταση…Δεν γνωρίζω τί μέτρα μπορούμε να πάρουμε ως πολίτες. Σίγουρα όμως πρέπει να υπάρχει κάτι που μπορεί να μας προστατέψει απο την αδιαφορία των αυτοδιοικητικών…Πόση ανοχή πια…

  • Αυτός είναι ο νόμος κύριοι. Κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Ο πρωθυπουργός έχει και το αδεσποτάκι στο Μαξίμου και όλα καλά.. . Τι γλυκούλης. Στις εκλογές, ας τους ψηφίσουν οι σκυλόφιλοι και τον πρωθυπουργό μας και τους δημάρχους..(το σκυλόφιλοι με την κακή έννοια. Δεν εννοώ φυσικά όλους τους ανθρώπους που έχουν σκυλιά και τα αγαπάνε, προς θεού.)
    Αν τους ξαναψηφίσετε, μετά μην κάνετε πάλι παράπονα. Έχουμε γίνει γραφικοί.

  • Υπαρχει λυση.!!!!
    ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ!!!!!!!
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΚΛΙΤΣΑΣ!!!!!!
    ΠΑΡΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

  • Με αφορμη το συμβαν με τον συμπολιτη μας, σημερα κατα της 8 μ.μ. ανεβαινα με τα ποδια με τη συζυγο μου την ανηφορα της Αγ. Παρασκευης, προκειμενου να παμε στην οικια μας. Χωρις κανενα λογο ενα απο τα δυο σκυλια που βρισκονταν στο υψος του συνεργειου Αντωνιαδης BMW μας ορμηξε. Ευτυχως με τις φωνες που εβαλα, απομακρυνθηκε. Αν δαγκωνε καποιο σκυλι, αναρωτιεμαι καποιον υψηλα ισταμενο του Δημου μηπως θα υπηρχε τελικα κινητοποιηση για τη λυση του προβληματος;

  • Ο Δήμαρχος…μουτος! Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα απ αυτόν

    Ο πρώην αντιδήμαρχος… εξαφανισμένος τηρούσε σιγήν ιχθύος! …πάει κι αυτός!

    Ο καινούργιος αντιδήμαρχος τι έχει να πει άραγες ;

  • Υπεύθυνη δεν είναι οι πολιτικοί που προσπαθισαν να καθαρίσουν της πόλης από αδεσποτα αλά οι σκυλοφιλοι που τα ταΐζουν και τα θεορουν τα αδεσποτα Πολιτισμό
    Φοβαμε αλά θα εχουμε σοβαρά προβλήματα με θέματα υγεία από τα αδεσποτα

  • Πρωτα να διωξουμε τα αδεσποτα του Δημαρχειου που σουλατσερνουν και πληρωνοντε ανευ λογου…μετα να κυνηγησουμε τα κανονικα αδεσποτα.

  • Ο κάθε πολίτης δικαιούται πλέον να αυτοδικήσει εναντίον ενός άγριου σκύλου που τον απειλεί. Ποιός δικαστής θα καταδικάσει έναν πολίτη που σκότωσε έναν άγριο λύκο που του επιτέθηκε; Το ίδιο και με τους άγριους σκύλους που κυκλοφορούν στην πόλη.

    • Αγαπητε ΔΙΚΗΓΟΡΕ πολυ ωραια τα λες.
      Δε γνωριζεις ομως οτι ειναι τοσο οργανομενοι οι ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ που θα σε εγκλωβισουν με ψευδομαρτυρες με Σκυλοφιλους δικηγορους και θα βρεις το μπελα σου.
      Πρεπει να αλλαξει ο νομος που βαζει τα αδεσποτα πιο πανω απο τον ΑΝΘΡΩΠΟ.
      Ο νομος ψηφιστικε για τα σκυλακια του Κωλονακιου

  • Αποκλειστικά υπεύθυνοι οι υστερικοί σκυλόφιλοι, κατάφεραν και πέρασαν στο νέο νομοσχέδιο ότι τα αδέσποτα που κυκλοφορούν ελεύθερα είναι στο φυσικό τους περιβάλλον…να τρελαίνεσαι δηλαδή. άμεση σύλληψη εγκλεισμός και ευθανασία σε όλα τα αδέσποτα ανεξαιρέτως για να καθαρίσει η πόλη, και όποιος υστερικός σκυλολάτρης έχει άλλη άποψη, να πάρει τα αδέσποτα εντός της οικίας του και ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ στην πόλη.

  • Ανοητε Νομοθετη
    Υπαρχει το ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και το ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣ
    ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ειναι τα δαση τα λιβαδια οι θαλασσες τα βουνα
    ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣ ειναι τα δημιουργηματα του ανθρωπου πολεις χωρια αλση παρκα
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
    ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗ!!!!!!!
    ΞΥΠΝΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.