Σ’ ένα ερώτημα που οι πολίτες κλήθηκαν να επιλέξουν, ΕΠΩΝΥΜΑ, ψηφίζοντας με το προφίλ τους, μέσω facebook,  το αν επιβραβεύουν ή απορρίπτουν το μέχρι στιγμής έργο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης, η συμμετοχή στη δημοσκόπηση του kozan.gr ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς, σε διάστημα μόλις 12 – παρά κάτι – ωρών (έναρξη 08:20 το πρωί), κατεγράφησαν 630 ψήφοι.

Το αποτέλεσμα είναι συντριπτικά αρνητικό για τη Δημοτική αρχή, καθώς στο ερώτημα Πως κρίνετε, μέχρι σήμερα, τη θητεία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης;”, τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

1. Κακή 474 ψήφοι

2.  Από τις χειρότερες όσων θυμάμαι ψήφοι 60 ψήφοι

3.  Μέτρια 58 ψήφοι

4. Καλή 38 ψήφοι

 

 

Οι 630 επώνυμες ψήφοι αποτελουν ένα τεράστιο δείγμα συμμετοχής και τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε “ζωντανά” εδώ (στη δημοσκόπηση). Μάλιστα, στη δημοσκόπηση στο facebook, πατώντας την τελευταία δεξιά εικονίτσα στην κάθε επιλογή (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα), μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πρόσωπα που την επέλεξαν, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία της δημοσκόπησης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση

** Η δημοσκόπηση θα μείνει ενεργή ώστε να είναι προσβάσιμη (καθώς δεν υπάρχει από το facebook επιλογή για ολοκλήρωσής της, πέραν της διαγραφής) ωστόσο για το kozan.gr, ολοκληρώθηκε, όπως προαναγγέλθηκε, στις 20:00. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε θέλει να ψηφίσει μπορεί το κάνει ακόμη και τώρα.