Επιστολή αναγνώστη: Πόσο φροντίζει ο Δήμος Κοζάνης τους Δημότες του; Οδός Θερμοπυλών – Κοζάνη

13 Απριλίου 2022
10:31

 Οδός Θερμοπυλών. Μία εγκαταλελειμμένη γειτονιά στο κέντρο της Κοζάνης. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Ας αναφέρω τα σημαντικότερα.

  1. Λακκούβες στο οδόστρωμα , επικίνδυνες τόσο για τα οχήματα όσο και για τους πεζούς.
  2. Πεζοδρόμια ανύπαρκτα ή ότι έχει απομείνει από όταν τοποθετήθηκαν πριν από 40 χρόνια.
  3. Το μοναδικό γηπεδάκι 5χ5 μέσα στην πόλη της Κοζάνης το οποίο είχε και πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Η περίφραξη του κομμένη με κίνδυνο όποιο παιδάκι ρισκάρει να παίξει εκεί μέσα να τραυματιστεί από τα σύρματα, ο τάπητας διαλυμένος και γενικά έχει καταντήσει σε τόπο όπου κάποιος συμπολίτης μας καθημερινά πετά αποφάγια.
  4. Το κερασάκι στην τούρτα. Δίπλα από το γηπεδάκι υπήρχε μία παιδική χαρά. Την ξήλωσε ο Δήμος Κοζάνης πριν από 2-3 χρόνια για να τοποθετήσει μία καινούργιων προδιαγραφών. Αποτέλεσμα: Χρόνια μετά δεν έχει τοποθετηθεί ούτε παγκάκι.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Νομίζω μιλούν από μόνες τους.

16 σχόλια

  • Κάτοικος της συγκεκριμένης γειτονιάς μπορώ να πω ότι έχετε τα χίλια δικιά με αυτήν την επιστολή 100% φταίει ο δήμος αλλά και οι “πολίτες” είχαν αρχίσει τους βανδαλισμούς όταν ακόμα ήταν σε καλή κατάσταση οπότε με το καλό να γίνει μια ωραία πλατεία αλλά και εμείς να την προσέχουμε λίγο!!

  • Ο/Η Πλατείες και Λαϊκή Αγορά χωρίς τουαλέτες! Μόνο στην τριτοκοσμική Κοζάνη αυτά! λέει:

    Ο τάπητας έχει μετατραπεί σε ουρητήριο ανθρώπων και ζώων. Η μυρωδιά είναι απερίγραπτη. Το γηπεδάκι είναι μια υγειονομική βόμβα που δεν έχει καθαριστεί ποτέ, γιατί όλος ο κόσμος που πηγαίνει στη λαϊκή κάνει εκεί τριγύρω την ανάγκη του. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν σε όλη την περιοχή μέχρι και τη λαϊκή δημόσιες τουαλέτες. Που ζούμε θεέ μου;

    • Εδω δεν κανουν στο παρκο wc;στη λαικη θα κανουν;εχουν χημικες, νομιζω καθε Σαββατο.Ποιος μπορει να απαντησει στο ερωτημα:γιατι δεν κανουν wc στο παρκο, στο στρατοπεδο;εγω δινω μια πρωτη απαντηση.Για να μην ξαναπας, αλλα να ερθεις στην πλατεια.

    • Όταν έχει λαϊκή τοποθετούνται τουαλέτες κινητές όμως ο κόσμος δεν τής χρειάζεται κατουράει όπου του βολεύει εκεί φταίει η ανύπαρκτη παιδεία πού έχουν οι περισσότεροι όχι δήμος

      • Το προηγούμενο Σάββατο τόλμησα να μπω στη χημική τουαλέτα με διπλή μάσκα και κόντεψα να λιποθυμήσω από τη βρωμιά και τη μπόχα!

  • Η κατάστασή είναι απαράδεκτη όχι μόνο στην γειτονιά σας ολη η ΚΟΖΑΝΗ είναι ένα μαύρο χαλι τα πεζοδρόμια η θα έχουν ακαθαρσίες η έχουν καταληφθεί από τα χόρτα και τους θάμνους!!!!!

  • Αναφερεστε στο τελευταιο τμημα της Θερμοπυλων πριν την συμβολη με την 11ης Οκτωβριου.Το βασικο προβλημα εκει ειναι η μεγαλη εγκατελειμενη και ρυμοτομουμενη συγχρονως ιδιοκτησια με τριπλη φατσα (Θερμοπυλων, 11ης Οκτωβριου, Ροδοπης) η οποια πρεπει να κατεδαφισθει.

  • Εδω στο γηπεδακι το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ (2019) στην παναγια τη φανερωμενη που ειναι ετοιμο, και δεν εχουν βαλει ακομα τα τερματα που βγαλανε τον Οκτωβρη του 2020 με το λοκνταουν.

    Τι συζηταμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.