Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Καστοριάς – Mε τη μέθοδο του εναγκαλισμού,  κατάφερε να αφαιρέσει από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα αξίας περίπου 600 ευρώ

13 Απριλίου 2022
12:18
Κανένα σχόλιο

 

 

Χθες (12-04-2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 50χρονου άνδρα και μίας 47χρονης γυναίκας. 

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, χθες (12-04-2022) πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, η 47χρονη αφού πλησίασε μία ηλικιωμένη ημεδαπή στον αύλειο χώρο της οικίας της, προφασιζόμενη ότι είναι γνωστή της και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού,  κατάφερε να αφαιρέσει από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα αξίας περίπου 600 ευρώ. Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος συνεργός της και επέβαινε ακόμη μία άγνωστη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και τράπηκαν σε φυγή.

. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.