Ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου οι εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών και βασικής εκπαίδευσης ζωής, που γίνονται με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Κοζάνης

14 Απριλίου 2022
07:34
Κανένα σχόλιο

 

Ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου οι εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών και βασικής εκπαίδευσης ζωής που γίνονται με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Κοζάνης, σε συν-διοργάνωση με το ΕΚΑΒ και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Τρεις διαφορετικές ημέρες εκπαίδευσης με στόχο μέσα από βασικές γνώσεις να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις και να είμαστε χρήσιμοι για εμάς τους ίδιους αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Η δράση θα συνεχιστεί την Δευτέρα 18 Απριλίου αντίστοιχα, στις ώρες 14:00 με 21:00. Πρόκειται για ημερήσια δωρεάν επτάωρη εκπαίδευση βάσης από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ με τελική πιστοποίηση. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι μέσα από βασικές γνώσεις να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις και να είμαστε χρήσιμοι για εμάς τους ίδιους αλλά και τους συνανθρώπους μας.
Υπάρχει περιορισμός συμμετεχόντων (20 άτομα ανά εκπαίδευση) και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6948001652 Αλέξανδρος Ι. Τσολάκης και 6946063279 Κωνσταντίνος Αθ. Μπηλιωνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.