Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις: “O κύριος Κέφαλος αναλαμβάνει ατύπως και τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού διευθυντή για να «σώσει» το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης”

14 Απριλίου 2022
12:07
Και η ιστορία στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης επαναλαμβάνεται…
Με χθεσινή απόφαση του η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβούλιου του ΔΗΠΕΘΕ αποφάσισε να προχωρήσει στον καλλιτεχνικό σχεδιασμό για το καλοκαίρι του 2022 χωρίς την παρουσία καλλιτεχνικού διευθυντή ή συμβούλου.
Θεώρησε παράτυπα ότι αρκεί η εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ για την απόφαση παραγωγής του έργου “Group Therapy” κόστους 66.000,00 ευρώ.
Όπως συνέβη το 2020 έτσι και τώρα ο κύριος Κέφαλος αναλαμβάνει ατύπως και τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού διευθυντή για να «σώσει» το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης από την ανυποληψία και το αδιέξοδο που το έχουν οδηγήσει, με τις αποφάσεις τους, ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή Μαλούτα-Μιχαηλίδη-Σημανδράκου.
Όμως ένας επιδοτούμενος οργανισμός του Δήμου δεν μπορεί να λειτουργεί σύμφωνα με τους ευσεβείς πόθους του ορισμένου Προέδρου του.
Επίσης, τα σχέδια που απεργάζονται οι ίδιοι για μετατροπή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης από Περιφερειακό σε Δημοτικό χωρίς την «ενοχλητική» παρουσία της Περιφέρειας και του Υπουργείου καλό είναι να πάψουν να υφίστανται άμεσα.
Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης δεν είναι τσιφλίκι τους για να το μικρύνουν κατά τον πόθο τους.

8 σχόλια

  • Να κάνω μια ερώτηση αφελή. Όλοι αυτοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας σε 1,5 χρόνο έχουν σκοπό να τοποθετηθούν για όσα γίνονται στο δήμο; πχ για το ΔΗΠΕΘΕ. Δεν πρέπει να ξέρουμε τι άποψη έχουν; Ένας δήμος έχει πολλά ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί όποιος θέλει να εμπλακεί και δεν μπορεί απλά να εμφανισθεί μια μερά ξαφνικά χωρίς πότε μέχρι σήμερα να έχει διατυπώσει θέσεις και απόψεις.

      • Δεν ψάχνω για σωτήρες εδώ και χρόνια. Απλά πως λες πάω να διοικήσω ένα δήμο ψηφίστε με χωρίς να έχεις ασχοληθεί από πριν, δεν εκφράζεις δημοσίως απόψεις για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνεις και να σε ψηφίσουμε. Τι kinder εκπληξη είναι οι εκλογές

  • Τα τελευταία τρια χρόνια σε όποια ανακοίνωση/είδηση υπάρχει το όνομα του Κέφαλου είναι πάντα αρνητική.
    Έχει αποτελειώσει το δηπεθε ο άνθρωπος

  • Το ΔΗΠΕΘΕ θα διαχειριστεί πάνω από 400.000 ευρώ σύμφωνα με προγραμματική που υπέγραψε ο Κέφαλος και Μαλούτας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.