Μιχάλης Παπαδόπουλος: Έκπτωση από τα ΚΤΕΛ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κατά την περίοδο του Πάσχα

14 Απριλίου 2022
19:33
mixalis_papadopoulos

 

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη θετική τους ανταπόκριση, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.

8 σχόλια

  • Να τους διορίσετε και να τους δώσετε έναν μισθό αξιοπρεπή ούτε λόγος ε; Έχουν φάει τη ζωή τους στους δρόμους, με μισθούς πείνας. Σας ξελασπώνουν, θυσιάζοντας την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή και εσείς τους κερνάτε μια έκπτωση για το Πάσχα. Συγχαρητήρια.

  • Να βάλεις και το χέρι στην τσέπη Μιχαλάκη για τις μεταφορές, όχι μόνο να έρχεσαι σε συμφωνία με τις ομοσπονδίες

  • Πςςςς καλά μιλάμε για κινήσεις ουσίας πάλι…που λενε και τα τρολ του Σταθικα απ το γραφειο αχαχαχαχα…. μην ξοδευεσαι τοσο πολυ ρε Μιχαλακη , το πολυ πολυ να μετακινουνται με ποδηλατα ηλεκτρικα και πατινια μιας και μας ειστε πολυ ευαιστητουληδες με το περιβαλον εσεις οι δεξιουληδες και παιζετε με ηλεκτρικα αυτοκινητακια και με ποδηλατακια με κοκκινους και ασπρους δρακους χαχαχα!

  • Ωραία, βρήκαμε τρόπο να μετακινηθούμε, τώρα μένει μόνο να βρούμε 140 ευρώ για τον οβελία…αλλά μάλλον με κοτούλα βλέπω να βολευόμαστε…

  • Επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ειδε υπουργο η Δυτικη Μακεδονια(στου πηγαδι κατούρσαμι)
    Τωρα που εγινε ενας εστω και υφ/γος ΝΑ ΤΟΥΝ ΦΑΤΙ παλιου γκαβα αρνιθια.

  • Πωωω! Πωωω! Τι λε ρε φίλε… Αυτό μάλιστα!

    Έτσι βοηθάμε τους εκπαιδευτικούς να ξανασμίξουν με τις οικογένειές τους, μπας και βελτιώσουμε και τον δείκτη γεννητικότητας που πάει από το κακό στο χειρότερο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.