Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

15 Απριλίου 2022
09:21

Συνάντηση συνεργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα για την πρόταξη των προτάσεων των Δήμων της Π.Ε Κοζάνης, στα προγράμματα και στις δράσεις της αρμοδιότητας του κυρίου Πέτσα, ιδίως στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο κ Βουλευτής δήλωσε:

“Ο κύριος Υπουργός επανέλαβε τη δέσμευσή του στην προτεραιοποίηση των εντάξεων των προτάσεων της περιοχής, ενόψει και του προγράμματος της Δίκαιης Μετάβασης.

Ο Στέλιος Πέτσας είναι γνώστης των ζητημάτων και αρωγός στην προσπάθεια των Ο.Τ.Α. της ΠΕ Κοζάνης για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή του.

Σε συνεργασία με τους Δημάρχους μας, τέθηκαν οι προτεραιότητες του κάθε Δήμου και ευελπιστώ ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ικανοποιηθούν και άλλες προτάσεις τους, που θα δώσουν λύσεις στους τομείς της ύδρευσης, των αστικών αναπλάσεων, της επιχειρηματικότητας, της διαχείρισης αποβλήτων και των έξυπνων πόλεων.

Η βέλτιστη αξιοποίηση των προγραμμάτων που διατίθενται στον τόπο μας είναι κομβικής σημασίας στο εγχείρημα για τον παραγωγικό και αναπτυξιακό μετασχηματισμό της Π.Ε Κοζάνης.

Κάθε πρόταση έχει δουλειά από πίσω της και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω, μέσω των διοικήσεων των ΟΤΑ της περιοχής μας και της ΑΝΚΟ, όλα τα στελέχη τους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή την προσπάθεια.”

16 σχόλια

  • Σταθικα η ανεργια καλπαζει και ο κοσμος φευγει απο τη δυτικη μακεδονια το χεις παρει χαμπαρι βουλευτη της φωτογραφιας;

  • Έτσι,για να ξέρουμε ποιος έχει επαφές και επικοινωνία με την κεντρική εξουσία!
    Ένας είναι ο Κωνσταντινιδης, ο πρώτος των πρώτων.

    • ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ. ΕΙΧΑΜΕ 90 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΔΕΝ.

    • Να ξερετε και να το θυμαστε γιατι αυτη ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα του μονιμου κατοικου Αθηνων και Θεσσαλονικης.

  • Ουσιαστικέςπαρεμβάσεις από τον βουλευτή και ανταπόκριση από τον Υπουργό. Δίνει λεφτά ο κ. Πέτσας στους δήμους μας.

  • Όταν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ τοπικης αρχής κ κεντρικής εξουσίας
    Τα αποτελέσματα δε θα είναι είναι αλλά παρά μόνο προς όφελος των πολιτών!!

  • Πολύ ωραίο πρόγραμμα αυτό το Τρίτσης…πίεσε Στάθη να δοθούν λεφτά για έργα γιατί θα ανοίξουν και δουλείες

  • Μπράβο σταθη, εύγε!!!
    Νιώθουμε υπερήφανοι και ασφαλείς για την πρωτιά που σου δώσαμε!!!
    Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχεις λείψει ούτε λεπτό ήδη πριν την πρωτιά σου!!!
    Ακούραστος.

  • Έμεινε κανένα κοκκαλάκι απ το Πετσοτάισμα των βοθροκάναλων του γκεμπελισμού για την επαρχία;

  • Το ενδιαφέρον σου ασταμάτητο για το νομό Πραγματικά είναι μεγάλη επιτυχια για το νομό νοεχει τέτοιου επιπέδου Βουλευτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.