Σύνοψη δράσεων του “Καλού Σαμαρείτη” κατά το έτος 2021

15 Απριλίου 2022
10:37
Κανένα σχόλιο

 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας κι όσους βοηθούν το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στο σύλλογό μας ότι χάρη στην αμέριστη και πολύτιμη βοήθειά τους που δίνουν αδιαλείπτως είτε σε είδη είτε σε οικονομική ενίσχυση είτε με προσωπική εργασία, μπορέσαμε να παρέχουμε το έτος 2021 συνολικά τα κάτωθι: μαγειρεύθηκαν και προσφέρθηκαν περί τις 24.500 μερίδες μαζί με σαλάτα, φρούτο, γλυκό ή χυμό κατά περίπτωση και διανεμήθηκαν περί τα 120 μηνιαία δέματα στους σιτιζόμενους που επέλεξαν να μαγειρεύουν μόνοι τους το φαγητό τους. Επιπρόσθετα, μοιράστηκαν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, το Πάσχα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επιπλέον 1.000 δέματα τροφίμων (200 δέματα Χ 5 παραδόσεις). Πέραν της διατροφής, πληρώθηκαν λογαριασμοί, δόθηκαν ενδύματα, υποδήματα, οικιακός εξοπλισμός και φάρμακα. Έγιναν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα για άπορα παιδιά, με όλα τα έξοδα καλυμμένα από τον Καλό Σαμαρείτη. Επίσης, λήφθηκε μέριμνα για τη στέγαση ενός άστεγου συνανθρώπου μας. Οι κύκλοι μελέτης της Αγίας Γραφής έγιναν διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία και είναι αποθηκευμένοι και προσβάσιμοι για όλους στην ιστοσελίδα του συλλόγου στη διεύθυνση:

https://www.facebook.com/hashtag/%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82/?__gid__=219497632637853

Βελτιώθηκαν οι υποδομές του μαγειρείου με αγορά εξοπλισμού και αποκαταστάθηκαν σε συνεργείο τα προβλήματα των οχημάτων του συλλόγου, το κόστος των οποίων καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από χορηγία της ΔΕΗ την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

Όλες οι δωρεές των πολιτών και των εταιρειών κατευθύνονται αποκλειστικά στον φιλανθρωπικό τομέα και στην κάλυψη λειτουργικών εξόδων (λογαριασμοί ΔΕΗ κλπ). Κάθε άλλη ενέργεια, όπως η συντήρηση του κτιρίου, του εξοπλισμού, των αυτοκινήτων κλπ καλύπτονται από χορηγίες. Αυτός είναι ο προσανατολισμός της διοίκησης του συλλόγου και με τη βοήθεια του Θεού και των δωρητών εκπληρώνεται.

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Με τιμή,

Το ΔΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.