Σ’ ένα ερώτημα που οι πολίτες κλήθηκαν να επιλέξουν, ΕΠΩΝΥΜΑ, ψηφίζοντας με το προφίλ τους, μέσω facebook,  το αν επιβραβεύουν ή απορρίπτουν το μέχρι στιγμής έργο της Περιφερειακής Αρχής, η συμμετοχή στη δημοσκόπηση – ερώτημα του kozan.gr (μετά από εκείνης/ο για το Δήμο Κοζάνης) ήταν γι’ ακόμη μια φορά εντυπωσιακή, καθώς, σε διάστημα μόλις 12ωρών (έναρξη 08:00 το πρωί), κατεγράφησαν 743 ψήφοι, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ψήφος του κάθε ένα απο τους συμμετέχοντες δεν είναι ανώνυμη κι είναι ορατ

Το αποτέλεσμα είναι συντριπτικά αρνητικό για την Περιφερειακή Αρχή, καθώς στο ερώτημα Πώς κρίνετε, μέχρι σήμερα, τη θητεία της Περιφερειακής Αρχής με Περιφερειάρχη τον Γ. Κασαπίδη;“, τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

1. Κακή  418 ψήφοι

2.  Από τις χειρότερες όσων θυμάμαι 163  ψήφοι

3.  Καλή 107 ψήφοι

4. Μέτρια  55 ψήφοι

Οι 743 επώνυμες ψήφοι αποτελούν ένα σημαντικό δείγμα συμμετοχής και τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε “ζωντανά” εδώ (στη δημοσκόπηση). Μάλιστα, στη δημοσκόπηση στο facebook, πατώντας την τελευταία δεξιά εικονίτσα στην κάθε επιλογή (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα), μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πρόσωπα που την επέλεξαν, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία της δημοσκόπησης.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση που ψήφισαν  ΕΠΩΝΥΜΑ μέσω facebook

** Η δημοσκόπηση θα μείνει ενεργή ώστε να είναι προσβάσιμη (καθώς δεν υπάρχει από το facebook επιλογή για ολοκλήρωσής της, πέραν της διαγραφής) ωστόσο για το kozan.gr, ολοκληρώθηκε, όπως προαναγγέλθηκε, στις 20:00. Σε κάθε περίπτωση, οποιοσδήποτε θέλει να ψηφίσει μπορεί το κάνει ακόμη και τώρα.