Προσυνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ενέργεια στην Κοζάνη την Κυριακή 17 Απριλίου – Για μια κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην ενεργειακή κρίση

15 Απριλίου 2022
21:37

Προσυνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ενέργεια. Για μια κοινωνικά δίκαιη απάντηση στην ενεργειακή κρίση.

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, Κοζάνη

Έναρξη: 11:00 πμ – Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού

Ομιλίες:

  • Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος  και Ενέργειας

  • Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

  • Γιάννης Μανιάτης, Αν. Καθηγητής ΠΑΠΕΙ, π. Υπουργός Ενέργειας

  • Βλάσης Οικονόμου, Διευθυντής Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής και Κλιματικής Πολιτικής (IEECP)

  • Χάρης Δούκας, Αν. Καθηγητής ΕΜΠ και μέλος της επιτροπής Προγράμματος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας

  • Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος REN21, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ

  • Λογοθετίδης Στέργιος, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος Συνδέσμου Εταιρειών Νανοτεχνολογίας HOPEA

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, επιμελητηρίων και παραγωγών ενέργειας, επιστημόνων καθώς και εργαζομένων από το ενεργειακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

Θεόδωρος Θεοδουλίδης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ευάγγελος Καρλόπουλος,  Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων

Δημήτρης Σωτηρόπουλος , Χημικός Μηχανικός 

Κωνσταντίνος Μαχτής , πρ. Διευθυντής Λιγνιτικού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας

Γιάννης Κυανίδης , Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας Φωτοβολταϊκών 

Γεωργία Ζεμπιλιαδου, Περιφερειακή Σύμβουλος

Μόσχος Μόσχου, Πρόεδρος Σωματείου Σπάρτακος

Γιάννης Μητλιαγκας ,Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης

17 σχόλια

  • Αποφασίστε πρώτα με ποιον θα συνεργαστείτε στις εκλογές , και μετά κυρίως να μάθει ο αρχηγός σας πόσα χρωστάει το κόμμα και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
    Ξεκινήστε απ’τα βασικά κύριοι κιναλητζηδες η πασοκοι η όπως αλλιώς λέγεστε.

    • Εσύ δεξιούλη με ποιόν θα συνεργαστείτε?
      Εσείς πόσα χρωστάτε?
      Όχι μόνο τα φανερά αλλά και τα μυστικά!!!

      • Δεν σε εβρισα εγω…
        ακου δεξιος… ελεος ρε φιλε χειροτερη βρισια δεν γινοταν να μου πεις

        Και παρεπιπτοντως…μιας και το θεσαμε
        ειμαι με τον Συριζα , οσον αφορα για το τι χρωσταμε κοντα στα 2 εκατομμυρια ηταν τα χρεη οταν το ειχα ψαξει προ καιρου…καποια αποπληρωθηκαν οποτε ειναι πιο κατω ο αριθμος , αλλα αν θες να βαλουμε μεσα και μυστικα οπως γραφεις πολυ ευχαριστως….ειμαστε βεβαιοι οτι ειμαστε πολυ πιο κατω και παλι σε σχεση με σας και τους αλλους τους μπλε που αυτοχρηστηκαν σωτηρες.

  • Δεν έχετε την παραμικρή σχέση με το Πασοκ! Το Πασοκ ήταν σοσιαλιστικό, εσείς είστε σοσιαλδημοκράτες κι έχετε ξεπουλήσει τα ιδανικά της 3ης Σεπτέμβρη. Δεξιοί είστε και ντρέπεστε να το πείτε!

  • Και για όλους αυτούς τους λόγους δεν αξίζει να ακούσουμε αν έχει προταση το ΠΑΣΟΚ , για την ενέργεια που να ανακουφίζει τον λαό ;

    • Το ίδιο αφήγημα με τους υπόλοιπους θα μας πει, αφού στο ίδιο καπιταλιστικό καζάνι βράζουν. Ποιό ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα; Με φουσκωμένα πόθεν έσχες θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το κόμμα του λαού;

      • Εγώ λέω να βάλουμε κάνα γυφτο πρωθυπουργο ή κάνα ζητιάνο ή κάναν άστεγο…που δεν έχουν σίγουρα φουσκωμένα πόθεν έσχες…συμφωνείς;

        • Εννοείται πως θα είναι πολύ καλύτερος ένας γύφτος από αυτούς τους φωστήρες του χάρβαρντ που χρεωκόπησαν τη χώρα φουσκώνοντας τα πορτοφόλια τους και τώρα μας βάζουν να πληρώνουμε ενοίκιο στο ίδιο μας το σπίτι!

      • ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ,ΑΓΡΟΤΕΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

  • Απογοήτευση δυστυχώς διαβάζοντας τα σχολια.Το κόμμα μου το χρώμα μου η ομάδα μου η συντεχνία μου εμείς έτσι εσείς αλλιώς!Λες και ο κάθε ένας ζει σε ξεχωριστό κράτος πόλη γειτονιά ή σε άλλη διάσταση μόνος του!Δηλαδή κάποιος που είναι αυτός καλά και όλοι οι άλλοι χαλια αισθάνεται ανίκητος άτρωτος ομορφα??Δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.