kozan.gr: Κοζάνη: Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη, από τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, για τα θέματα της ενέργειας (Βίντεο)

17 Απριλίου 2022
12:08

Ολόκληεη η ομιλία του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη, για τα θέματα της ενέργειας

 


Αν δε βλέπετε το βίντεο εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε εδώ

20 σχόλια

    • ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

  • Εμαθε αυτος τελικα ποσα χρωσταει το κομμα του?
    Η ακομα παιζει τα τρια πιθηκακια του παραμυθιου?
    Δεν ειδα – δεν ξερω – δεν ακουσα?
    πφφφφ….δεν μας εφταναν οι νουδουλοι εχουμε και τα πασοκακια τωρα ρε φιλε που ονειρευονται εξουσια οταν ο ιδιος ο λαος τους εστειλε εκει που βρισκονται και αντι να πουν και ευχαριστω που ακομα ειναι στην 3η θεση με αυτα που εχουν κανει τοσα χρονια , την ακουσαν εξουσια κι αυτοι!

    • Να δεις εμεις πως γελάμε με αυτά που γράφεις καθημερινά . Τρίτο κόμμα λίαν συντόμως αλλά οι πλειοψηφία των ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ την ξέρετε ούτως η άλλος την διαδρομή ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

        • Δεν φταίω που δεν σε κόβει για να καταλάβεις τι γράφω .Διάβασε το σε κάποιον άλλον για να σε βοηθήσει να το κατανοήσεις .

      • Εντάξει Πασοκ Κιναλ η Ελια η οπως αλλιως λεγεσαι….πες μας τωρα με ποιον θα συνεργαστεις για να παραμεινεις και στη βουλη , γιατι εδω κατω στη γη ειναι αλλιως τα πραγματα , οχι στον φανταστικο πασοκικο κοσμο που ζειτε που ονειρευεστε αυτοδυναμο Πασοκ ξανα λες και εχουμε τον Αντρεα…!!!

        Και τα χρεη απ την τσεπη σας ναι?
        Μην πληρωσει παλι το μαρμαρακι ο ελληνας φορολογουμενος , ηδη μας φορτωθηκε το Μητσοτακεικο για αλλη μια φορα μην εχουμε και τα…….σπασμενα των Σημιτο-Βενιζελοπαιδων παει πολυ!

        • Τσούζει λίγο η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ και αρχίσαμε τις αρλούμπες από τον φόβο της εκλογικής πανωλεθρίας ?

  • Ο πολιτικός του λόγος δεν με εκφράζει καθόλου γιατί δεν έχει. Όλο το ΠΑΣΟΚ ενωμένο. Να τα βλέπουν οι ΝΔ που όταν παίρνουν εξουσία στα χέρια τους πάλι το ΠΑΣΟΚ διοικεί.
    Ξυπνήστε ΝΔ.

  • αν θες τα ακριβη ποσά που χρωστάει ρώτα τον σύντροφο σου τον Ραγκούση και την συντρόφισσα σου την Μαριλίζα, γραμματεις του κομματος που επι θητείας τους έγιναν τα χρέη…
    Μπορειτε και σεις να τους αξιοποιήσετε και να κανετεεναν απ τους δύο γραμματέα στο κόμμα σας

  • ο πολιτικός του λόγος ανύπαρκτος.Κριμα που ήταν και ευρωβουλευτής!Ποιοι μας εκπροσωπούν τελικά εξω;

  • Η ΝΔ και ο αρχηγός της το καλύτερο για την Ελλάδα. Σταθερό,συντηρητικό, κομα με αρχές. Ο Καραμανλής έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στους μισθωτούς και συνταξιούχους. Ούτε οικονομικά σκάνδαλα. Άρχοντες είμασταν και ούτε άρρωστοι με την εξουσία.

  • Το ΠΑΣΟΚ μιλάει για την ενέργεια που οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ βούλιαξαν τη μαμά ΔΕΗ. Χρέη, σκάνδαλα, Χρηματιστήρια,δάνεια. Ήρθαν επιστήμονες εξ Ιταλίας οι περισσότεροι που εδώ στα δικά μας ούτε από έξω από την πόρτα δεν μπορούσαν να περάσουν και έγιναν μάγκες με τις κρατικές επιχειρήσεις και δεν χορταίνουν. Δυστυχία.

      • Εχεις δικιο τιτανομεγιστε
        στη μαμα ΔΕΗ δεν διοριστηκαν ποτε συνδικαληστες σωρηδον επι ΝΔ ουτε τωρα ουτε παλιοτερα. Γενικα ρε παιδι μου αυτο το χρωμα με το μπλε ειναι το αγιο δισκοποτηρο και προ παντων νεο και αφθαρτο ο κακος ο Συριζας τα εκανε ολα η ιστορια της Ελλαδας βλεπεις ξεκιναει απ το 2015.

        • Όχι δεν κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι το εν λόγω κόμμα συνεχίζει τις πολιτικές που χρεωκοπησαν την Ελλάδα και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Μην μου πεις για το μαξιλάρι που άφησε, αυτό την κυβέρνηση Τσιπρα της το επέβαλαν οι δανειστές, δεν την πήρε ξαφνικά ο πόνος για να κάνει ορθή χρήση των δημόσιο οικονομικών.

  • .Μόνο η Φώφη πήγε να κάνει κάθαρση και να δώσει νέα εικόνα του κόμματος αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.Η κομματική πειθαρχία καλά κρατεί.Δεν υπάρχει σωσμος σαυτο το κόμμα ότι όνομα και να’χει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.