ΣΦ Κοζάνης Τα Λιοντάρια: Η προπαγάνδα σας δε θα περάσει η δικαιοσύνη μίλησε και θα ξαναμιλήσει

18 Απριλίου 2022
13:58

Το άσπρο μαύρο και  το κόκκινο για πράσινο πάνε να μας παρουσιάσουν στον Μακεδονικό.  Η προπαγάνδα  που ξεκίνησαν από διάφορα ΜΜΕ   εδώ και λίγες ημέρες για να επηρεάσουν πράγματα  και καταστάσεις δε θα περάσει. Η δικαιοσύνη φίλοι μας μίλησε και θα ξαναμιλήσει .Μη πανικοβάλλεστε εκεί στη Θεσσαλονίκη λέγοντας  και γράφοντας ασυναρτησίες.
Και αν τόσο σας καίει να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής της Λευκίμμης ,επειδή ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα ,ας τιμωρηθεί ετεροχρονισμένα.
Η ομάδα γιατί να τιμωρηθεί εφόσον η πειθαρχική επιτροπή που συνεδρίασε πριν το παιχνίδι  Μακεδονικού Λευκίμμης και δημοσιεύτηκε  στο ποινολόγιο  της  ΕΠΟ  και  πάλι   πριν το παιχνίδι  ,δε φαινόταν πουθενά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τιμωρημένος; Μας λέτε με λίγα λόγια εάν υπάρχει καταδίκη για κάποιον και αθωωθεί από το δικαστήριο αυτός εάν και ένοχος να πάει μόνος του να κλειστεί στη φυλακή.
Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα που θα ξανά δικαιωθούμε; Που είδατε αυτό το όνειρο κύριοι;  Μήπως όταν βλέπατε   αυτό το όνειρο ήσασταν χωρίς κουβέρτα και κρυώνατε με συνέπεια να βλέπετε εφιάλτες;  Πάρτε το χαμπάρι η Κοζάνη είναι δίκαια  πρωταθλήτρια όχι μόνο στη βαθμολογία αλλά και στη συνείδηση όλων
Καλή Ανάσταση  σε όλον τον κόσμο
Η ανάσταση του κυρίου ας φωτίσει τις καρδιές όλων  ..
Κοζάνη στα εύκολα Κοζανάρα στα δύσκολα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.