Μ. Παπαδόπουλος: “Mε παρέμβαση του Πρωθυπουργού, εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για χρηματοδότηση του προανθικού σταδίου για τις καλλιέργιες σε κεράσια, μήλα και καρύδια που αφορούν και την Π.Ε. Κοζάνης – Οι πληρωμές αναμένονται μέσα στο Μάιο”

18 Απριλίου 2022
19:28
mixalis_papadopoulos

Mε παρέμβαση του Πρωθυπουργού, εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για χρηματοδότηση του προανθικού σταδίου για τις καλλιέργειες σε κεράσια, μήλα και καρύδια που αφορούν και το Νομό Κοζάνης (περιοχές Μεσοβούνου, Πύργων κτλ.). Οι πληρωμές αναμένονται μέσα στο Μάιο”, ανέφερε, μιλώντας στο kozan.gr, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

11 σχόλια

  • Γιώργος Αμανατίδης: Εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομ. ευρώ από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θ.Σκυλακάκη για χρηματοδότηση του προανθικού σταδίου σε κεράσια, μήλα και καρύδια και στη Π.Ε Κοζάνης από τον ΕΛΓΑ

    • Ρε, τους καϋμένους…
      Όλοι μαζί πήραν την ενημέρωση & διαγκωνίζονται ποιός θα πρωτοβγάλει την είδηση, για να φανεί το “κατώπιν ενεργειών μου”

  • Σαν τα μικρά παιδια;δευτερος που ανακοινωνει το αυτονοητο!
    Τουλάχιστον τα παιδια δεν υποκρίνονται!!!!
    Εμειναν άλλοι δυο!!!
    Οι ταχυδρομοι των Αυτονόητων

  • Με δικές σου ενέργειες να φανταστούμε Μιχαλακη της καρδιας των δεξιοτρολ ε? Του άσκησες του τριημερακια φοβερη πιεση καθε μερα αυτο συζητουσατε στα τηλεφωνα και τον επεισες? Αχαχαχαχαχα!

    Ρε σεις αυτοι για να ξαναβγουν κυβερνηση (που ευτυχως δεν θα ξαναγινει αυτο το λαθος!) ειναι ικανοι να φερουν και θαλασσα στη Κουζαααααααν μπας και πεισουν κανεναν να τους ξαναψηφισει!

  • Μπραβο Υπουργε! Συνεχισε να στηριζεις τους πολιτες της δυτικης μακεδονιας με οποιον τροπο μπορεις

    • Παρασκευή Βρυζίδου: Υπεγράφη η απόφαση από τον Αν. Υπουργό Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των προανθικών για τον παγετό του 2021

  • Αν δεν υπηρχε παρεμβαση του πρωθυπουργου,δε θα αποζημιωνοταν οι αγροτες;
    Μάλλον θα αποζημιωθει κι εκεινος,ο οποιος εφτιαξε χαρτια για να αποζημιωθει,ως αγροτης,στις πλημμυρες της Κρητης και πήρε ο καρμιρης,ο τσιφούταρος 1.541 και 23 λεπτά!
    Εκανε χαρτιά,ο εκλεκτος του Σημίτη( άλλος γερο- Λαδας)_για να αποζημιωθει!!!!

  • Πάτε σε εθνικές εκλογές σύντομα απ οτι φαίνεται.. όπως όπως και μοιράζετε οτι απέμεινε από το δημόσιο χρήμα! Κλασική νοοτροπία “ποντικών” που έριξαν το καράβι σε ξέρα και τώρα το εγκαταλείπουν..

  • … με παρέμβαση του λαού θα έχετε αγωνία την μέρα των εκλογών και τεράστια θλίψη και έκδηλο εκνευρισμό την επόμενη !!!

  • Μιχάλης σταθερή αξία
    Αποκατάσταση της αδικίας πρέπει να πληρώσει ο ΕΛΓΑ αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις
    Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια να μην επιτρέψουμε ξανά να συμβεί το ίδιο έργο
    Ο ΕΛΓΑ με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα πρέπει να είναι δίπλα στον αγροτικό κόσμο
    Αλλαγή του κανονισμού εδώ και τώρα
    Σύγχρονος με βάση την κλιματική αλλαγή και όχι μόνο

  • H γλώσσα έφτασε στο πάτωμα…
    Γιατί κ. Παπαδόπουλε δεν το έκανε ο πθ Σεπτέμβριο, …..Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και λίγο Απρίλιο…
    Η κοροιδία πάει σύννεφο.
    Φτάνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.