Παρασκευή Βρυζίδου:  Υπεγράφη η απόφαση από τον Αν. Υπουργό Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των προανθικών για τον παγετό του 2021

18 Απριλίου 2022
19:55
Υπεγράφη η απόφαση από τον Αν. Υπουργό Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των προανθικών για τον παγετό του 2021.
Την απόφαση για τη μεταφορά του απαραίτητου κονδυλίου στον ΕΛΓΑ υπέγραψε σήμερα, 18 Απριλίου 2022, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.
Με την απόφαση αυτήν ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την αποζημίωση των καλλιεργειών που κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του φαινομένου (παγετός) βρίσκονταν στο προανθικό στάδιο.
Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ η πληρωμή υπολογίζεται εντός του Μαίου.
Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης

11 σχόλια

  • Μα ειναι δυνατον;
    Τρεις μεχρι τωρα ανακοινωσαν τις απιζημιωσεις!!
    Το μαθαμε απο υπαλληλους που ειναι υπευθυνοι για τις αποζημιωσεις,ήλθατε τριτη,προγηθηκαν δυο!!!
    Ο τεταρτος;τι ωρα θα το ανακοινωσει;

  • Μ. Παπαδόπουλος: “Mε παρέμβαση του Πρωθυπουργού, εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για χρηματοδότηση του προανθικού σταδίου για τις καλλιέργιες σε κεράσια, μήλα και καρύδια που αφορούν και την Π.Ε. Κοζάνης – Οι πληρωμές αναμένονται μέσα στο Μάιο”

  • Γιώργος Αμανατίδης: Εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομ. ευρώ από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θ.Σκυλακάκη για χρηματοδότηση του προανθικού σταδίου σε κεράσια, μήλα και καρύδια και στη Π.Ε Κοζάνης από τον ΕΛΓΑ

  • παπαδοπουλος και αμανατιδης ειναι τουριστες στον νομο,η βικυ ειναι στον νομο,υπαρχει διαφορα και το συγκεκριμενο θεμα το ειχε απο κοντα

    • Στο χωριό μου λένε το τάξιμο δεν πειράζει . Σήμερα πληρώνονται οι πυροπλικτοι της Ηλείας..και τα δικά μας τα νούμερα βγάζουν ανακοινώσεις.. μας κοροϊδεύουν ένα χρόνο….θα τα πούμε όμως δημόσια… έστω και τώρα μπορούν να ζητήσουν συγγνώμη.για την ανικανότητα τους.

  • Παει η ανακοινωση συννεφο , εχουν συννενοηθει τα τρολ μεταξυ τους απ τα γραφεια καθε ποση ωρα πρεπει να ανεβαζουν τις ανακοινωσεις του καθε γραφειου αχαχαχαχαχαχα…..υπογραφες πανε συννεφο αλλα ο κοσμακις δεν βλεπει φραγκο , πως γινεται αυτο μονο οι νουδουλοι το ξερουν. Κλασσικα πραγματακια…μονο φρουφρου και λογακια.

    • Αν δεν σε ήξερα μέσα από τα καθημερινά σου σχόλια στο kozan.gr , θα πίστευα ότι συμμετείχες στο συνέδριο ΑΝΟΗΣΙΑΣ , συγνώμη του ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να πω και ότι εχεις επηρεαστεί από την ατελείωτη μπουρδολογία και έγραψες το παραπάνω σχόλιο .

  • Δεν μας είπαν όμως ότι θα υπάρξει περικοπή 60% 70% στα αρχικά ποσα που δόθηκαν σε δέντρο καλλιεργητές τον Μάρτιο …μάλλον δύο μέτρα δύο σταθμά ή έχουν να μοιράσουν και αλλού για ευνόητους λόγους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.