Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Δήμο Εορδαίας

19 Απριλίου 2022
13:16

Δέματα αλληλεγγύης με βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα, διένειμε ο Δήμος Εορδαίας μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής σε 300 περίπου νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων είναι μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι μοναχικοί άνθρωποι, οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, έχουν όμως ανάγκη στήριξης και δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Δυστυχώς ο αριθμός των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα συνεχώς αυξάνεται και με τη συγκεκριμένη ενέργεια ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει τις προσπάθειες στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Ο Δήμος Εορδαίας επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κάθε εθελοντή πολίτη ξεχωριστά που στηρίζει έμπρακτα τις συγκεκριμένες δράσεις και στους πολύτιμους χορηγούς, οι οποίοι με τις ευγενικές χειρονομίες τους ενισχύουν το έργο του, στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής και τη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κυρίους : Κυριάκο Πετκίδη και Δημήτριο Δρουμτσέκα.

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

3 σχόλια

  • Μας δουλεύουν ποια πολύτεκνη οικογένεια πήρε δέμα .
    Κανένας πολύτεκνος δυστυχώς δεν ειδοποιήθηκε κρίμα!

  • Ρε για γέλια είστε και θα παραμείνετε.
    Δώσατε τροφημα στους ίδιους και ίδιους μια από τα ίδια.Ειμαι πολύτεκνη και δεν έχω πάρει ποτέ από τον δήμο τρόφιμα ,άνεργη με παιδί ΑΜΕΑ ποτέ δεν πήρα τίποτα μην μας δουλεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.