Δήμος Γρεβενών: Ένα εμβληματικό έργο γίνεται πράξη – Άνοιξε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση της 13ης Οκτωβρίου – Κατάθεση προσφορών έως τις 6 Μαΐου για την επιλογή αναδόχου

19 Απριλίου 2022
15:00

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη της ανάπλασης της 13ης Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών καθώς ξεκίνησε και επίσημα η διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατάθεση προσφορών και την επιλογή αναδόχου.

Το εμβληματικό αυτό έργο – που οραματίστηκε και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή – αναμένεται να αλλάξει ριζικά τη σημερινή εικόνα της κεντρικής μας οδού αφού προβλέπει μια σειρά εκτεταμένων και καθολικών εργασιών, προϋπολογισμού 3.640.800 ευρώ, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το αστικό περιβάλλον για οδηγούς και πεζούς.

Η υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η κατασκευή υπερυψωμένων διαβάσεων, η ανακατασκευή των τοιχίων του γηπέδου, η δημιουργία κυκλικών κόμβων, η αναδιαμόρφωση των χώρων στάθμευσης και η ανανέωση φωτισμού και εξοπλισμού είναι μερικές από τις πολλές τεχνικές παρεμβάσεις που μελετημένα σχεδίασε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ένα έργο πνοής, ενταγμένο από το 2018 στο Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Γρεβενών (ΕΣΣΒΑΑ) σύμφωνα με τη σχετική απόφαση έγκρισης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Αρ.Πρωτ.767/27.03.2018).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών προσφορών λήγει την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00, ενώ ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosgrevenon.gr).

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

2 σχόλια

  • Από το ΕΣΠΑ ΔΥΤ. Μακεδονίας λοιπόν. Κατά τη “λογική” του κ. Δασταμάνη απαράδεκτο που έγινε στα Γρεβενά ενώ έπρεπε να γίνει στο Αμύνταιο, ‘η στη Δεσκάτη, ΔΕΝ υπάρχει περιφερειακή συνείδηση και το έργο γίνεται στα Γρεβενά.
    Αύριο όταν θα γίνει το ΣΔΙΤ του πανεπιστημίου που θα κάνει κτήρια για το πανεπιστήμιο πάλι θα διαμαρτύρεται.
    Υστερόγραφο: κ.Δασταμάνη η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μόνο στον τομέα της ενέργειας έχουν πάρει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. (Φυσικό αέριο τηλεθερμάνσεις). Τα συνολικά έργα τα δύο προηγούμενα σήμερα ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που δεν έχουν έρθει στα Γρεβενά και στη Δυτική Μακεδονία τα προηγούμενα 12 χρόνια.

  • Ρε άνθρωπέ ενέταξες το έργο το 2018 και το ξεκινάς σήμερα??? Ασχολείστε με την αποτελεσματικότητα σας η μόνο δηλώσεις και fake διαμαρτυρίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.