Δήμος Γρεβενών: 130.000 ευρώ εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από το ΥΠΕΣ για τα χιόνια Φεβρουαρίου-Μαρτίου

19 Απριλίου 2022
20:55

 

 

Μετά την έγκαιρη κατάθεση των σχετικών τεκμηριωμένων προτάσεων από πλευράς Δημοτικής Αρχής, το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ) αποφάσισε την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Γρεβενών για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκάλεσαν οι έντονες και παρατεταμένες χιονοπτώσεις των μηνών Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022.

Η επιχορήγηση, ύψους 130.000 ευρώ, θα εκταμιευθεί μέσα από πιστώσεις του “Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α ́ και β ́ βαθμού της χώρας”.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης ευχαριστεί θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση για την άμεση ανταπόκρισή τους στην ικανοποίηση ενός ακόμη δίκαιου αιτήματος του Δήμου Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.