kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Δεν ανταποκρίνεται, μέχρι στιγμής, στις προσδοκίες που καλλιέργησε ο ίδιος και το περιβάλλον του

21 Απριλίου 2022
11:53

Στο άκουσμα τού ονόματος τού Μ. Μαγγιρίδη, στις αρχές Ιανουαρίου, ότι αναλαμβάνει νέος Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Καθαριότητας στο Δήμο Κοζάνης, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν δεδομένη την επιτυχία και τη μεταβολή του προβληματικού κλίματος στην υπηρεσία, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του προκατόχου του Β. Βασιλακόπουλου, λόγω της όχι και τόσο καλής –  για να μην πούμε κακής – συνεργασίας του τελευταίου με συγκεκριμένα υπηρεσιακά στελέχη. Αν κι έχουν περάσει τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μ. Μαγγιρίδης, δείχνει να μην έχει βρει, ακόμη, ρυθμό και τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει, ουσιαστικά, προς το καλύτερο. Μένει να δούμε και τη συνέχεια, πάντως, προς το παρόν, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που καλλιέργησε ο ίδιος και το περιβάλλον του.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Και λέω εγώ .
    Αυτή η αντιδημαρχια είχε ανέκαθεν θέματα άλυτα .
    Μήπως η χύτρα να κοιτάξει λίγο βαθύτερα το πρόβλημα και όχι πάντα στο πρόσωπο του αντιδημάρχου .
    Μήπως εσωτερικά είναι τα θέματα .
    Ε χύτρα ;

    Και επί Ιωαννίδη υπήρχαν θέματα , και επί μαλουτα volume 1.
    Απλά μια σκέψη ρε παιδί μου .

    • κάτι θα ξέρεις ….εκεί οι κατέχοντες μόνιμη θέση υπαλλήλων έχουν σηκώσει παντιέρα έναντι στους εκλεγμένους
      η μόνη λύση είναι να περάσουν όλες οι αρμοδιότητες στον διευθυντή και στους υπαλλήλους χωρίς να υπάρχει αντιδήμαρχος και όλα θα είναι μια χαρά

  • Ποιος ο λόγος να υπάρχει Αντιδήμαρχος αφού υπάρχουν υπάλληλοι που τα, ξέρουν όλα και τα λύνουν όλα? Ούτε μια αρμοδιότητα δεν δίνουν στον εκάστοτε Αντιδήμαρχο

  • ειδαμε τα χαιρια της δημοτικης αρχης μαλουτα στο στρατοπεδο απο την μερια του δρομου ,ρε αθεοφοβοι εκεινα τα πευκα γιατι δεν τα κοβετε;εχετε δει πως εγειραν;τι περιμενετε να πεσουν και να αφαιρεσουν ανθρωπινες ζωες;

  • Η καλύτερη δημοτική αρχή όλων των εποχών ο κόσμος βράζει εναντίον τους και αυτοί απολαμβάνουν τα φωτοβολταϊκά τους

  • Ο Μίλτος είναι μακράν ο καλύτερος από τους αυτοδιοικητικούς που έχουν περάσει από το Δήμο Κοζάνης, γιατί είναι εργατικός και χωρίς κόμπλεξ ανωτερότητας.

  • Ο Μίλτος είναι μακράν ο καλύτερος…χα χα χα
    Στα “πέντε” θέματα που έχει να ασχοληθεί στα “έξι” είναι κατώτερος των περιστάσεων…

  • Η χειρότερη Αντιδημαρχία από την οποία όλοι η Αντιδήμαρχοι τελειώνουν τη θητεία τους μαλωμένοι με το Διευθυντή και με καμιά δεκαριά μηνύσεις σε εκκρεμότητα. Τώρα γιατί να αλλάξει ?

    • Θα εννοεί πως δεν έχει κόμπλεξ που οι υπηρεσιακοί της Αντιδημαρχιας του τον κάνουν ότι θέλουν και να τρέχει από πίσω τους.

  • Σκυλια-σκουπιδια-πρασινο- ειναι τεραστιος ο Δημος τα χρηματα λιγα γι αυτην την δουλεια και οι υπαληλοι εχουν βαρεθει γιατι να αλλαξει κατι επειδη μπηκε ο μαγκιριδης?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.